Γουότφορντ – Τσέλσι 1-2

Γιώργος Καραμάνος
Γουότφορντ – Τσέλσι 1-2

bet365

Ο Βέλγος παικταράς έβαλε και τα δύο γκολ της Τσέλσι, οδηγώντας την στο 1-2 επί της Γουότφορντ και εντός τετράδας.

Κανονικά ο Αγιος που φέρνει τα δώρα τούτες τις μέρες, είναι ντυμένος στα κόκκινα. Για τους οπαδούς της Τσέλσι όμως που τα βλέπουν όλα... Μπλε, μόνο ο Αζάρ θα μπορούσε να τους κάνει να περάσουν όμορφες γιορτές. Ο Βέγλος έκανε ξανά ματσάρα και οδήγησε την ομάδα του στο διπλό (1-2) επί της αξιόμαχης Γουότφορντ και εντός τετράδας.

Οι Λονδρέζοι δεν είχαν σταθερό ρυθμό στο παιχνίδι τους, αλλά απειλούσαν κυρίως με αντεπιθέσεις. Κάπως έτσι ο Γουίλιαν σημάδεψε το δοκάρι (10') και ο Αζάρ για ελάχιστο (32') δεν βρήκε την μπάλα για να σκοράρει. Το έκανε όμως στις καθυστερήσεις του Α' μέρους (45'+1'), ξεπερνώντας και τον Φόστερ, για να γίνει ο 10ος παίκτης στην ιστορία του club που φτάνει τα 100 γκολ.

Ωστόσο, στο 45'+3' ήρθε η απάντηση με το μονοκόμματο του Περέιρα, που έφερε το ματς στα ίσα. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, πίεζαν, αλλά κόντρα στη ροή του ματς, ο Αζάρ έτρεξε σε αντεπίθεση και ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Φόστερ. Ευστόχησε στο πέναλτι και καθάρισε για το τρίποντο. Ο Γουίλιαν είχε και δεύτερο δοκάρι (72') και η Τσέλσι παρέμεινε αήττητη στην Boxing Day για 14η διαδοχική χρονιά (9 νίκες).

Γουότφορντ (Χάβι Γκράθια): Φόστερ, Φεμενία, Καμπασέλε (16' Μαριάπα), Κάθκαρτ, Χολέμπας, Ντουκουρέ, Καπού, Σέμα (67' Κίνα), Περέιρα, Ντεουλοφέου (82' Σαξές), Ντίνι

Τσέλσι (Μαουρίτσο Σάρι): Κέπα, Ρούντιγκερ, Νταβίντ Λουίζ, Μάρκος Αλόνσο, Αθπιλικουέτα, Κόβατσιτς (81' Μπάρκλεϊ), Ζορζίνιο, Καντέ, Γουίλιαν, Αζάρ, Πέδρο (43' Χάντσον-Οντόι).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα