Μαν. Γιουνάιτεντ - Αρσεναλ 2-2

Μαν. Γιουνάιτεντ - Αρσεναλ 2-2

Gazzetta team
Μαν. Γιουνάιτεντ - Αρσεναλ 2-2

bet365

Σε ένα τρελό ντέρμπι στο Ολντ Τράφορντ, Γιουνάιτεντ και Αρσεναλ αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2, με τους Λονδρέζους να μένουν 20 ματς αήττητοι. Ανετα η Τότεναμ, πέρασε στην 3η θέση.

Απίθανο ντέρμπι, η Αρσεναλ σκόραρε, η Γιουνάιτεντ απαντούσε άμεσα και στο τέλος αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2. Οι Κανονιέρηδες έμειναν 20 ματς αήττητοι και βρίσκονται στην 4η θέση μαζί με την Τσέλσι. Αντίθετα, η Μάντσεστερ βρίσκεται στο -8 από την τετράδα.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο άφησε Πογκμπά και Λουκάκου στον πάγκο, απόφαση που προκάλεσε ερωτηματικά! Η Αρσεναλ μπήκε πιο δυνατά, πίεζε και στο 26ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Επειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Μουστάφι πήρε την κεφαλιά, ο Ντε Χέα έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια, ο Ερέρα δεν μπόρεσε να διώξει και η Αρσεναλ άνοιξε το σκορ. Ωστόσο, η απάντηση ήταν άμεση και τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση για τη Μάντσεστερ. Ο Ρόχο έκανε το φάουλ, ο Λένο έδιωξε, ο Ερέρα εύκολα γύρισε και ο Μαρσιάλ άνετα πέτυχε το 1-1. Οι αναγκαστικές αλλαγές των Ράμσεϊ, Χόλντινγκ δεν επηρέασαν τους Λονδρέζους, ενώ με την είσοδο του Λακαζέτ έγιναν πιο επικίνδυνοι. Μάλιστα, τρία λεπτά από την είσοδό του (68') πέτυχε το 2-1 από ασίστ του Μχιταριάν. Ωστόσο, η Γιουνάιτεντ απάντησε ξανά πολύ γρήγορα και στο 69' έφερε το ματς στα ίσα. Λάθος του Κολάσινατς και ο Λίνγκαρντ διαμόρφωσε το 2-2. Ο Ντε Χέα ήταν σούπερ, αφού νίκησε τόσο τον Ομπαμεγιάνγκ όσο και τον Τορέιρα.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Μπαϊγί, Σμόλινγκ, Ρόχο (72' Φελαϊνί), Ντάλοτ, Ερέρα, Μάτιτς, Νταρμιάν, Λίνγκαρντ (75' Πογκμπά), Μαρσιάλ (63' Λουκάκου), Ράσφορντ

Άρσεναλ: Λένο, Μουστάφι, Παπασταθόπουλος, Χόλντινγκ (36' Λιχστάινερ), Μπεγερίν, Τορέιρα, Γκεντουζί, Κολάσινατς, Ράμσεϊ (46' Μκιταριάν), Ιβόμπι (65' Λακαζέτ), Ομπαμεγιάνγκ

Ξανά στην 3η θέση!
Η Τότεναμ αντέδρασε άμεσα στην ήττα από την Αρσεναλ και επικράτησε εύκολα 3-1 της Σαουθάμπτον και πέρασε στην 3η θέση. Ο Σον στα πρώτα λεπτά είχε δοκάρι, ενώ στο 9ο λεπτό ο Κέιν πέτυχε το 1-0. Η Σαουθάμπτον είχε δοκάρι με τον Χόιμπιεργκ, αλλά ως εκεί... Στο 51ο λεπτό ο Μόουρα πέτυχε το 2-0 και ο Σον σημείωσε το 3-0 από ασίστ του Κέιν. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Όστιν στις καθυστερήσεις. Θυμίζουμε, πως η Σαουθάμπτον, ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ραλφ Χάσενχουτλ, ο οποίος βρισκόταν στο Γουέμπλεϊ.

Με το... τσουβάλι τα έ«Χ»ανε η Εβερτον
Η Εβερτον έκλεισε το ματς με τη Νιούκαστλ, έχοντας 19 προσπάθειες για γκολ. Ωστόσο, βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ από το 19' και τη διαγώνια προβολή του Ροντόν. Τα Ζαχαρωτά ισοφάρισαν 1-1 με τον Ριτσάρλισον (38') έπειτα λάθη της άμυνας, αλλά δεν βρήκαν δεύτερο τέρμα και έμειναν στο -8 από την Ευρώπη, με τη Νιούκαστλ στο +4 από τον υποβιβασμό.

Iσόπαλος ο Ρανιέρι με τη Λέστερ!
Ο Ρανιέρι βρήκε απέναντί του την ομάδα της καρδιάς του, πλησίασε στη νίκη, αλλά η Λέστερ κατάφερε να φύγει με την ισοπαλία από το Λονδίνο. Μάλιστα, οι «Αλεπούδες έμειναν για έκτο συνεχόμενο ματς. Ο Καμαρά στο 42ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τους Κότατζερς, ωστόσο ο Μάντισον στο 74' διαμόρφωσε το 1-1. Παράλληλα, συνεχίστηκε το αρνητικό σερί της Φούλαμ που τη θέλει να δέχεται τουλάχιστον ένα τέρμα στα τελευταία 19 της παιχνίδια στην Premier League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα