Γουότφορντ - Μαν. Σίτι 1-2

Γουότφορντ - Μαν. Σίτι 1-2

Gazzetta team
Γουότφορντ - Μαν. Σίτι 1-2

bet365

Για 85 λεπτά η Σίτι ήταν εξαιρετική, προηγήθηκε με 2-0, αλλά στο τέλος αγχώθηκε και λίγο έλειψε να γνωρίσει την ισοφάριση από τη Γουότφορντ (1-2). Στο +5 από Λίβερπουλ οι Πολίτες.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Nαντ – Μαρσέιγ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Τι και αν ο Αγουέρο έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού η Σίτι ήταν εξαιρετική, δημιούργησε φάσεις, πέτυχε δυο γκολ, κι αν στο τέλος δεν αγχωνόταν (1-2) το τρίποντο θα ήταν πολύ εύκολο. Οι «Πολίτες» πέρασαν αλώβητοι από την έδρα της Γουότφορντ, επικράτησαν 2-1 των Χόρνετς και βρέθηκαν στο +5 από τη Λίβερπουλ. Σούπερ ο Μαχρέζ, εξαιρετικός ο Φερναντίνιο, ο Φόστερ το πάλεψε με μεγάλες επεμβάσεις.

Η Μάντσεστερ Σίτι μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, πίεσε τους γηπεδούχους και στο 11ο λεπτό είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία, αλλά ο Φόστερ νίκησε σε τετ α τετ τον Σανέ. Οι Πολίτες είχαν τον απόλυτο έλεγχο, πίεζαν, αλλά στο 19ο λεπτό ο γκολκίπερ της Γουότφορντ νίκησε τρεις φορές στην ίδια φάση τους Μαχρέζ, Μπερνάρντο και Νταβίδ Σίλβα. Οι Χόρνετς χρειάστηκαν 32 λεπτά για να δημιουργήσουν ευκαιρία, με τον Εντερσον να κάνει μεγάλη επέμβαση στο πλασέ του Ντίνι. Η Σίτι επιβεβαίωσε την κυριαρχία της στο 40΄ όταν από εξαιρετική ασίστ του Μαχρέζ ο Σανέ έστειλε με το στήθος τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 51' ήρθε και το δεύτερο γκολ για τους φιλοξενούμενους, όταν από πάσα του Ζεσούς ο Μαχρέζ πέτυχε το 2-0. Ο Βραζιλιάνος σε δυο περιπτώσεις στο 67' και στο 69' έχασε μοναδικές ευκαιρίες να καθαρίσει το ματς. Στον αντίποδα, ο Γκράθια πέρασε στο ματς τους Ντεουλοφέου, Σαξές και η Γουότφορντ πήρε τα πάνω της. Ετσι, στο 86' ήρθε η μείωση του σκορ. Ο Ντεουλοφέου γύρισε στον Γκρέι, αυτός νικήθηκε από τον Έντερσον, για να καταλήξει η μπάλα στον Ντουκουρέ που διαμόρφωσε το 2-1. Οι Χόρνετς πίεσαν, αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι περισσότερο...

Γουότφορντ: Φόστερ, Χόλεμπας, Κάθκαρτ, Καμπασέλε, Περέιρα, Τσαλομπα (63' Ντεουλοφέου), Ντουκουρέ, Χιουζ (52' Ντομίνγκος), Ντίνι, Σαξές (75' Γκρέι)

Μαν. Σίτι: Εντερσον, Κομπανί (83' Οταμέντι), Γουόκερ, Στόουνς, Σίλβα (73' Γκουντογκάν), Φερναντίνιο, Ντελφ, Μαχρέζ, Μπ. Σίλβα, Σανέ, Ζεσούς (89' Λαπόρτ)

Νίκη η Μπόρνμουθ, τριάρες για Γουέστ Χαμ και Μπράιτον
Η Μπόρνμουθ άφησε πίσω την ήττα από την Σίτι και με δύο γκολ νωρίς από τους Γουίλσον και Φρέιζερ πήρε τη νίκη τελικά με 2-1 σε βάρος της Χάντερσφιλντ και με αγώνα περισσότερο κράτησε την 6η θέση της Premier League. Την ίδια στιγμή, στα άλλα ματς που έγιναν την ίδια ώρα, Γουέστ Χαμ και Μπράιτον πανηγύρισαν εντός έδρας νίκη πετυχαίνοντας επί τρία γκολ. Οι Hammers είχαν την τύχη να δουν την Κάρντιφ να χάνει πέναλτι στο πρώτο μέρος και με τρία γρήγορα γκολ στην επανάληψη με τους Λούκας Πέρεθ (2) και Μιχαΐλ Αντόνιο επικράτησαν τελικά 3-1, σκορ με το οποίο νίκησε και η Μπράιτον την Κρίσταν Πάλας, με τους γηπεδούχους να μένυν από νωρίς με δέκα αλλά να μην πτοούνται και να βάζουν δύο από τα γκολ τους με αριθμητικό μειονέκτημα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα