Άρσεναλ - Γουλβς 1-1

Άρσεναλ - Γουλβς 1-1

Gazzetta team
Άρσεναλ - Γουλβς 1-1

bet365

Η Άρσεναλ στάθηκε πολύ τυχερή και απέφυγε την ήττα από την Γουλβς με γκολ του Μχιταριάν στο 86' (1-1).

Η Άρσεναλ συνέχισε το αήττητο σερί της, αλλά χρειάστηκε τύχη-βουνό για να αποφύγει την ήττα από την εκπληκτική Γουλβς, που έχασε τεράστιες ευκαιρίες, μένοντας στο 1-1. Χρυσός σκόρερ ο Μχιταριάν, που πέρασε στο ματς στο 76’ και 10’ αργότερα είδε τη... σέντρα του να καταλήγει στα δίχτυα.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, που έφτασαν στο γκολ μόλις στο 15’ με τον Καβαλέιρο σε φάση που ξεκίνησε από λάθος του Τζάκα. Το ματς ήταν ανοιχτό, ο ρυθμός ανά διαστήματα τρελός και η επόμενη ευκαιρία χάθηκε με την Άρσεναλ με τον Λακαζέτ, πριν ο Λένο βγάλει την προσπάθεια του Χιμένες. Οι παίκτες του Σάντο έβγαιναν με εκπληκτικό τρόπο στην αντεπίθεση και δεν επέτρεψαν στους κανονιέρηδες να κάνουν ούτε μία τελική προσπάθεια εντός εστίας στο πρώτο μέρος.

Οι αλλαγές του Έμερι βοήθησαν την ομάδα του στην επανάληψη, με τους Τορέιρα και Μπεγιερίν να πλησιάζουν στην ισοφάριση, πριν ο Ομπαμεγιάνγκ χάσει την ευκαιρία του αγώνα από κοντά. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δυνάμεις μέχρι το τέλος, αλλά πλήρωσαν το γεγονός ότι δεν κατάφεραν να τελειώσουν το ματς. Ο Ζότα έχασε την ευκαιρία και στην επόμενη φάση ήρθε η τυχερή ισοφάριση με τον Μχιταριάν για την Άρσεναλ. Στιγμές αργότερα ο Τραορέ έχασε το τετ α τετ με τον Λένο, ενώ το σουτ του Νέβες στις καθυστερήσεις τράνταξε το δοκάρι του Γερμανού, για να μείνει το 1-1 μέχρι το τέλος.

Άρσεναλ (Ουνάι Έμερι): Λένο, Κολάσινατς (76’ Μχιταριάν), Μουστάφι, Χόλντινγκ, Μπεγιερίν, Τζάκα, Τορέιρα, Οζίλ (75’ Ράμσεϊ), Ιβόμπι (46’ Γκεντουζί), Ομπαμεγιάνγκ, Λακαζέτ

Γουλβς (Νούνο Σάντο): Ρούι Πατρίσιο, Ντόχερτι, Μπένετ, Κόουντι, Μπολί, Γιόνι Κάστρο, Μουτίνιο, Νέβες, Καβαλέιρο (71’ Ζότα), Έλντερ Κόστα (75’ Τραορέ), Χιμένες (85’ Γκιμπς-Γουάιτ)


 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα