Έμερι: «Είναι πολύ άσχημο του Γουέλμπεκ...»

Έμερι: «Είναι πολύ άσχημο του Γουέλμπεκ...»

Κώστας Ζάλιαρης
Έμερι: «Είναι πολύ άσχημο του Γουέλμπεκ...»

bet365

Για το χειρότερο σενάριο είναι προετοιμασμένος ο Ουνάι Έμερι στην Άρσεναλ αναφορικά με την απουσία του Ντάνι Γουέλμπεκ από τις υποχρεώσεις της ομάδας μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό που αποκόμισε στο παιχνίδι με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο Άγγλος επιθετικός φαίνεται να χτύπησε πολύ σοβαρά στον αστράγαλο και χρειάστηκε φορείο και μάσκα οξυγόνου για ν' αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο, με τους συμπαίκτες του και κυρίως τον νεαρό χαφ, Ματέο Γκεντουζί, να δείχνουν συγκλονισμένοι και απογοητευμένοι από την πολύ άσχημη εξέλιξη στο παιχνίδι για τον Άγγλο στράικερ...

«Είναι σοβαρό... Πρέπει να έχει κάποιο κάταγμα στον αστράγαλο, είναι άσχημα. Θα περιμένουμε να δούμε τι θα βγάλουν οι εξετάσεις. Ο τραυματισμός του επηρέασε και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές και φάνηκε αυτό στη συνέχεια του παιχνιδιού. Όταν τελείωσε ο αγώνας, το μοναδικό που τους απασχολούσε ήταν ο Ντάνι...» ήταν τα λόγια του προπονητή της Άρσεναλ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα