Τσέλσι - Κρίσταλ Πάλας 3-1

Τσέλσι - Κρίσταλ Πάλας 3-1

bet365

Η Κρίσταλ Πάλας προσπάθησε να σηκώσει κεφάλι, όμως η Τσέλσι την έβαλε στη θέση της με γκολ των Μοράτα (2), Πέδρο (3-1) και έπιασε την Λίβερπουλ στη 2η θέση.

Αν και για κάποια διαστήματα η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι δυσκολεύτηκε κόντρα στην μαχητική Κρίσταλ Πάλας, βρήκε τον τρόπο να επιβληθεί και με τον Μοράτα να βάζει δύο γκολ παρέμεινε στο -2 από την κορυφή της Premier League. Για πρώτη φορά σκόραρε σε κολλητά ματς ο Ισπανός φορ που στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια έχει βρει δίχτυα ισάριθμες φορές. Επέστρεψε και έπαιξε για 30 λεπτά ο Αζαρ.

Με την προσφιλή της τακτική, με τις πολλές πάσες, η Τσέλσι πάλεψε από την αρχή κόντρα στην Πάλας, η οποία όμως αμυνόταν σεμιναριακά και μάλιστα έδειχνε επικίνδυνη κυρίως σε κάποιες κόντρες με τον Ζαχά. Οι Μπλε είχαν υπομονή, όμως τίποτα από ευκαιρίες, ενώ οι φιλοξενούμενοι ένα σουτ του Μάιερ ψηλά. Ευτυχώς για την Τσέλσι, στο 32' μίλησε η ποιότητα των Πέδρο - Μοράτα με τον πρώτο να γυρίζει και τον δεύτερο να υποδέχεται ωραία και να εκτελεί πολύ γρήγορα. Το πρώτο μέρος τελείωσε με 1-0.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι δεν μπήκαν συγκεντρωμένα και το πλήρωσαν γρήγορα. Στο 53' ΜακΑρθουρ και Τάουνσεντ έκρυψαν την μπάλα και ο δεύτερος νίκησε τον Κέπα στο τετ-α-τετ για το 1-1, το οποίο έκανε τον Σάρι να βάλει στο 64' Αζάρ και Κόβατσιτς. Αυτό είχε αποτέλεσμα μόλις ένα λεπτό μετά καθώς το φάουλ του Βέλγου πέρασε απ' όλους και ο Μοράτα με νέο ωραίο κοντρόλ και δυνατό αριστερό βρήκε τη γωνία (2-1). Αυτή τη φορά η Πάλας δεν είχε απάντηση, η Τσέλσι κυριάρχησε και στο 70' έβαλε φινάλε (3-1) με τον Πέδρο να τελειώνει τη φάση μέσα από την περιοχή μετά τη σέντρα του Μάρκος Αλόνσο. Στο 93' ο Μοράτα έχασε απίθανη ευκαιρία για το χατ-τρικ.

Τσέλσι (Μαουρίτσιο Σάρι): Κέπα, Αθπιλικουέτα, Νταβίντ Λουίζ, Ρούντιγκερ, Μάρκος Αλόνσο, Ζορζίνιο (80' Φάμπρεγας), Καντέ, Μπάρκλεϊ (64' Μπάρκλεϊ), Πέδρο, Γουίλιαν (64' Αζάρ), Μοράτα.

Κρίσταλ Πάλας (Ρόι Χόντγκσον): Χένεσι, Σακό, Τόμκινς, Φαν Ανχολτ, Βαν-Μπισάκα, ΜακΑρθουρ (80' Σλουπ), Κουγιατέ, Τάουνσεντ, Μιλιβόγιεβιτς, Μάιερ (71' Τζόρνταν Αγιού), Ζαχά.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα