Κρίσταλ Πάλας - Αρσεναλ 2-2

Κρίσταλ Πάλας - Αρσεναλ 2-2

bet365

Η Αρσεναλ βρέθηκε να χάνει, γύρισε το ματς σε δέκα λεπτά, όμως η Κρίσταλ Πάλας με δύο πέναλτι του Μιλιβόγιβιτς της στέρησε την 8η σερί νίκη (2-2).

Υστερα από ένα πρώτο μέρος στο οποίο πέρασε δύσκολα, η ομάδα του Ουνάι Εμερι γύρισε το ματς στο ξεκίνημα της επανάληψης, όμως στο τέλος δεν άντεξε στην πίεση της Κρίσταλ Πάλας που είχε δύο δοκάρια και με δύο πέναλτι του Μιλιβόγεβιτς πήρε εντός έδρας 2-2.

Στο 16' ο Τάουνσεντ έβγαλε τον Ζάχα αλλά είδε την προσπάθειά του να αποκρούει ο Λένο και να πηγαίνει στο δοκάρι και στο 17' ο αριστεροπόδαρος Αγγλος έχασε απίστευτη ευκαιρία στην κόντρα. Τελικά οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 44' όταν ο Μουστάφι ανέτρεψε τον Κουγιατέ και ο Μιλιβόγιεβιτς βρήκε στόχο από τα 11 βήματα (1-0). Μέσα σε λίγα λεπτά στην επανάληψη οι Gunners όμως γύρισαν το ματς. Στο 52' με τηλεκατευθυνόμενο φάουλ δοκάρι-και-μέσα από πλάγια ο Τσάκα έκανε το 1-1 και στο 56' σε μια φάση που ο Λακαζέτ μάλλον βρήκε την μπάλα με το χέρι ύστερα από κόρνερ, ο Ομπαμεγιάνγκ σκόραρε από κοντά για το 1-2. Η Πάλας αντέδρασε παρά το σοκ, στο 64' είχε δοκάρι με τον Μαξ Μάιερ από κοντά, αλλά στο 83' χτύπησε ξανά από τη βούλα. Ο Τσάκα 'έφαγε' τις ντρίμπλες του Ζαχά και τον έριξε μέσα στην περιοχή και ο Μιλιβόγιεβιτς νίκησε και πάλι τον Λένο διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Κρίσταλ Πάλας (Ρόι Χόντγκσον): Χένεσι, Σακό, Τόμκινς, Φαν Ανχολτ, Γουάν-Μπισάκα, ΜακΑρθουρ (61' Μάιερ), Κουγιατέ (88' Πάντσεον), Τάουνσεντ, Μιλιβόγιεβιτς, Τζόρνταν Αγιού (64' Σόρλορθ), Ζαχά.

Αρσεναλ (Ουνάι Εμερι): Λένο, Μουστάφι, Μπεγιερίν (46' Λιχτστάινερ), Χόλντινγκ, Οζίλ (68' Γουέλμπεκ), Τσάκα, Ιβόμπι, Τορέιρα, Γκουεντουζί, Ομπαμεγιάνγκ (78' Ράμσεϊ), Λακαζέτ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα