Ράμσεϊ: «Υποτίθεται θα υπέγραφα και... απέσυραν το συμβόλαιο»

Ράμσεϊ: «Υποτίθεται θα υπέγραφα και... απέσυραν το συμβόλαιο»

Κώστας Ζάλιαρης
Ράμσεϊ: «Υποτίθεται θα υπέγραφα και... απέσυραν το συμβόλαιο»

bet365

Έναν άνθρωπο της Άρσεναλ να του εξηγήσει γιατί η διοίκηση απέσυρε την προσφορά της για νέο συμβόλαιο και που θα καταλήξει η υπόθεση της παρουσίας του στον σύλλογο, περιμένει ακόμα ο Άαρον Ράμσεϊ...

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ο Ουαλός χαφ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2019 και οι συζητήσεις με το κλαμπ για να συνεχίσουν μαζί και τα επόμενα χρόνια, οδήγησαν σε αδιέξοδο.

Βέβαια, αυτό δεν τον έκανε να χάσει την όρεξή του ή να σταματήσει να προσφέρει, όμως, ακόμα βρίσκεται στο... σκοτάδι όσον αφορά τη σχέση του με τον σύλλογο. Όπως ανέφερε: «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα στο τραπέζι, καμία επίσημη πρόταση. Δεν ξέρω γιατί αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα γιατί μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες υποτίθεται ότι θα τα βρίσκαμε και θα υπέγραφα νέο συμφωνητικό. Κάτι συνέβη, δεν ξέρω τι και δεν μπορώ να μαντέψω, αλλά το συμβόλαιο που μου ετοίμαζαν, δεν υπάρχει πια.

Μακάρι να έρθει κάποιος από την ομάδα να μου εξηγήσει τι συμβαίνει και να μου πει γιατί έγινε ό,τι έγινε και απέσυραν την πρότασή τους. Θα το αποδεχθώ αν όντως υπάρχει κάποια συγκεκριμένη εξήγηση. Αυτή τη στιγμή, όμως, κανείς δεν μου έχει δώσει καμία απάντηση...».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα