Μάντσεστερ Σίτι - Μπέρνλι 5-0

Μάντσεστερ Σίτι - Μπέρνλι 5-0

bet365

Η Σίτι έπαιξε μονότερμα την Μπέρνλι, τη σκόρπισε 5-0 στο Etihad και πέρασε πρώτη στην κορυφή της Premier League. Επέστρεψε ο Ντε Μπρόινε, δύο ασίστ ο Νταβίδ Σίλβα.

Τέλεια ήταν η επιστροφή στη δράση για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα καθώς εκμεταλλεύτηκε την απώλεια της Τσέλσι με την Γιουνάιτεντ (2-2), με αγώνα περισσότερο πέρασε στην πρώτη θέση της Premier League και είδε τον Κέβιν Ντε Μπρόινε να γυρίζει στη ύστερα από απουσία δύο μηνών παίρνοντας 35 λεπτά.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Αφού οι οπαδοί των Πολιτών αποθέωσαν τον πρώην keeper της ομάδας τους, Τζο Χαρτ, πανηγύρισαν στο 17' το γκολ που του έβαλε ο Κουν Αγουέρο. Σανέ και Σίλβα έκρυψαν την μπάλα, ο Ισπανός έκανε το γύρισμα για τον Αργεντινό και εκείνος τελείωσε πολύ εύκολα τη φάση για το 1-0. Η Σίτι είχε τον απόλυτο έλεγχο στο ματς και πίεζε στο μισό γήπεδο και είχε μικροευκαιρίες, όμως τη μεγαλύτερη φάση την είχε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους όταν ο Χαρτ έβγαλε την κεφαλιά του Νταβίδ Σίλβα μετά τη σέντρα του Μπερνάρντο.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι καθάρισαν νωρίς μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα. Στο 54' σε μια περίεργη φάση, ο Κορκ φάνηκε να κάνει πέναλτι στον Σανέ, όμως ο ρέφερι άφησε, ο Νταδίδ Σίλβα πρόλαβε και γύρισε και ο Μπερνάρντο με ωραίο πλασέ έγραψε το 2-0. Δύο λεπτά αργότερα όλα τελείωσαν, με τον Φερναντίνιο να κάνει το πλασέ στο παραθυράκι από το ημικύκλιο για το 3-0 και στο 58' όλο το Etihad σηκώθηκε στο πόδι για να αποθεώσει τον Ντε Μπρόινε, ο οποίος επέστρεψε από τραυματισμό. Το τελικό 4-0 έκανε στο 84' με ασύλληπτο curler στο παραθυράκι ο Μαχρέζ και το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 90' ο Σανέ μετά τη συρτή σέντρα του Μεντί από αριστερά.

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Εντερσον, Κομπανί, Στόουνς, Λαπόρτ, Μεντί, Φερναντίνιο, Νταβίδ Σίλβα (74' Φόντεν), Μπερνάρντο Σίλβα (58' Ντε Μπρόινε), Μαχρέζ, Σανέ, Αγουέρο (66' Γκαμπριέλ Ζεσούς).

Μπέρνλι (Σον Ντάιτς): Χαρτ, Λόουτον, Μι, Ταρκόβσκι, Τέιλορ, Λένον (69' Γουέστγουντ), Ντεφούρ (75' Μπαρνς), Κορκ, Γκούντμουντσον, Χέντρικ, Βόουκς (69' Γουντς).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα