Στη Γιουνάιτεντ κάποτε... είχαν τσαμπουκά (vid)

Στη Γιουνάιτεντ κάποτε... είχαν τσαμπουκά (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Στη Γιουνάιτεντ κάποτε... είχαν τσαμπουκά (vid)

bet365

Στην εποχή που οι περισσότεροι ακριβοπληρωμένοι ποδοσφαιριστές θα προσέξουν δυο και τρεις φορές μη χτυπήσουν σοβαρά, κάποτε, στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είχαν τσαμπουκά και έβαζαν τα πόδια τους στη φωτιά για τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και την ιστορία του συλλόγου.

Επιστροφή χρημάτων* στο Νάπολι – Λίβερπουλ και σούπερ αποδόσεις στο Champions League από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο υπενθυμίζει στους οπαδούς των «κόκκινων διαβόλων» τα περασμένα μεγαλεία, τα οποία πλέον διηγούνται... κλαίγοντας.

Μετά και το 0-0 με τη Βαλένθια, με την τελευταία νίκη στο «Ολντ Τράφορντ» να έχει σημειωθεί περίπου πριν από δύο μήνες (10 Αυγούστου), η σύγχρονη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει πολύ διαφορετική νοοτροπία από την ομάδα που κάποτε δημιουργούσε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για να φτάσει στους τίτλους.

Το παρακάτω βίντεο αφορά ένα ματς με τη Γουίγκαν επί εποχής Σερ Άλεξ και τα μαρκαρίσματα που θα δείτε βγαίνουν με ψυχή και τσαμπουκά... Όπως θα έπρεπε να γίνεται ούτως ή άλλως, αλλά σπάνια συμβαίνει πλέον...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα