Φούλαμ - Μπέρνλι 4-2

Φούλαμ - Μπέρνλι 4-2

bet365

Η Φούλαμ ήταν καταιγιστική και με κορυφαίους τους Μίτροβιτς, Σίρλε διέλυσε 4-2 την Μπέρνλι. Τραγική αμυντικά η αντίπαλος του Ολυμπιακού, αγωνία για Γκούντμουντσον.

Η πρώτη νίκη της Φούλαμ στη φετινή Premier League ήρθε με εντυπωσιακό τρόπο! Οι Λονδρέζοι διέλυσαν την Μπέρνλι με 4-2 και η αντίπαλος του Ολυμπιακού έμεινε χωρίς τρίποντο για όγδοο σερί ματς στη διοργάνωση. Σούπερ ο Μίτροβιτς με δυο τέρματα, εξαιρετικός ο Σίρλε, στο... κόκκινο η αγωνία για Γκούντμουντσον που αποχώρησε τραυματίας. Με ένα εξτρέμ (Λένον) έμεινε η αντίπαλος των Πειραιωτών.

Η Μπέρνλι ξεκίνησε με τον Χαρτ κάτω από τα δοκάρια, τον Λόουτον δεξιά στην άμυνα, τον Γουόρντ στο αριστερό και τους Ταρκόφσκι, Μι στο κέντρο της άμυνας. Λένον και Γκούντμουντσον στα άκρα της μεσαίας γραμμής, Κορκ και Γουέστγουντ στον άξονα, ενώ ο Χέντρικ ήταν πίσω από τον μοναδικό προοωθημένο, τον Γουντ. Ωστόσο, τα πλάνα του Ντάιτς άλλαξαν στο 19' όταν είδε τον Γκούντμουντσον να αποχωρεί τραυματίας και τον Τέιλορ (μπακ) να παίρνει θέση στα αριστερά του κέντρου.

Εντυπωσιακό το α' μέρος στο Craven Cottage, με τη Φούλαμ να ανοίγει το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό, όταν από πάσα του Βιέτο, ο Σερί με απίθανο σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 1-0. Αμεση απάντηση της Μπέρνλι, αφού στο 10ο λεπτό από λάθος στον άξονα, ο Λένον μοίρασε και ο Χέντρικ με διπλή προσπάθεια πέτυχε το 1-1. Ο τραυματισμός του Γκούντμουντσον στο 19', μείωσε τους κινδύνους για τους Λονδρέζους, οι οποίοι πήραν περισσότερα ρίσκα και δικαιώθηκαν. Ο Μίτροβιτς εκμεταλλεύθηκε την τραγική αμυντική λειτουργία της αντιπάλου και στο 36' πολύ εύκολα με κεφαλιά πέτυχε το 2-1. Δυο λεπτά αργότερα, πάλι ο Σέρβος με κεφαλιά από το κέντρο της άμυνας σημείωσε το 3-1. Η Μπέρνλι μπήκε στο ματς στο 41'. Από στημένη φάση, ο Μι πήρε την κεφαλιά και ο Ταρκόφσκι από κοντά πέτυχε το 3-2. Το δεύτερο μέρος ανήκε ολοκληρωτικά στη Φούλαμ. Η κατοχή άγγιξε το 70%, ωστόσο ο Μίτροβιτς σε δυο περιπτώσεις δεν μπόρεσε να κάνει χατ τρικ, ενώ το σουτ του Μπράιν σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 81' ο Χαρτ σταμάτησε τον Σίρλε, αλλά δυο λεπτά αργότερα, δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το τέταρτο τέρμα. Το σουτ του Μίτροβιτς βρήκε στο δοκάρι, ο Σίρλε πήρε το ριμπάουντ και με ωραίο τελείωμα διαμόρφωσε το 4-2. Η Φούλαμ πίεσε για πέμπτο γκολ, ωστόσο ο Χαρτ νίκησε δυο φορές τον Ανγκισά.

Φούλαμ: Μπετινέλι, Φοσού-Μενσά, Οντόι, Λε Μαρσάν, Μπράιαν (72’ Τσέιμπερς), Σερί, ΜακΝτόναλντ, Κέρνι (78’ Ζάμπο), Σίρλε (89’ Σεσενιό), Μίτροβιτς, Βιέτο

Μπέρνλι: Χαρτ, Λόουτον, Ταρκόφσκι, Μι, Γουόρντ (67’ Μπαρνς), Λένον, Κορκ, Γκούντμουντσον (20’ Τέιλορ), Γουέστγουντ, Γουντ (67’ Βόουκς), Χέντρικ

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα