Μπράιτον - Μαν. Γιουνάιτεντ 3-2

Μπράιτον - Μαν. Γιουνάιτεντ 3-2

bet365

Τραγική εμφάνιση στο Μπράιτον και οδυνηρή ήττα 3-2 από τους «Γλάρους» υπέστη η Γιουνάιτεντ. Απαράδεκτοι οι «κόκκινοι διάβολοι», δεν έπεισαν για κάτι καλύτερο...

Απαράδεκτη η Γιουνάιτεντ στο Μπράιτον, ηττήθηκε... εύκολα 3-2 από τους Γλάρους, πληρώνοντας τα τραγικά της λάθη, αλλά και την ανυπαρξία στο δημιουργικό κομμάτι. Μπορεί στην πρεμιέρα τους οι γηπεδούχοι να μην είχαν κάνει ούτε τελική ενέργεια, αλλά κόντρα στην ομάδα του Μουρίνιο πέτυχαν τρία γκολ σε ένα 45λεπτο. Μάλιστα, αυτή ήταν η 10η φορά στην ιστορία της στην Premier League που η Μάντσεστερ δέχθηκε τρία τέρματα στο πρώτο ημίχρονο. Δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού ο Αλέξις, βασικός ο Μαρσιάλ μετά το πρόστιμο που πλήρωσε.

Κι όμως το ξεκίνημα του ματς σε τίποτα δεν προμήνυε τον εφιάλτη που θα ακολουθήσει για την Γιουνάιτεντ. Στο πρώτο δεκάλεπτο οι «Κόκκινοι» ήταν ορεξάτοι κι έχασαν δυο καλές ευκαιρίες με τον Μαρσιάλ και τον Λουκάκου! Η συνέχεια όμως ήταν... τραγική. Λάθη στη μεσαία γραμμή, κάκιστη κυκλοφορία, εκνευρισμός και η Μπράιτον τα εκμεταλλεύθηκε με τον ιδανικότερο τρόπο! Στο 25ο λεπτό ήρθε το πρώτο σοκ! Ο Μαρτς έκανε πολύ ωραία παράλληλη σέντρα και ο Μάρεϊ με άψογο τελείωμα μπροστά από τον Λίντελοφ πέτυχε το 1-0. Μάλιστα, ήταν το πρώτο του γκολ κόντρα στη Μάντσεστερ! Επειτα από δυο λεπτά και 23'' ήρθε το δεύτερο χτύπημα! Τραγική αντίδραση της άμυνας και ο Ντάφι στο χαλαρό πέτυχε το 2-0. Στο 33' η Γιουνάιτεντ μπήκε ξανά στο κόλπο, ο Σο με δόση τύχης έκανε τη σέντρα και ο Λουκάκου σκόραρε για πρώτη φορά απέναντι στην Μπράιτον! Η ομάδα του Μουρίνιο όμως ήταν... εκτός γηπέδου, ο εκνευρισμός ήταν διάχυτος και τα λάθη διαδοχικά. Στο 44' ο Ντε Χέα δεν έκανε σωστή μεταβίβαση, ο Φρεντ «πούλησε» τη μπάλα και ο Μπαγί με ανόητο πέναλτι στον Γκρος ολοκλήρωσε τον... εφιάλτη. Ο Γκρος από την άσπρη βούλα δεν αστόχησε και σημείωσε το 3-1.

Ο Μουρίνιο πέρασε στην επανάληψη τους Λίνγκαρντ, Ράσφορντ, έβγαλε τους... αδιάφορους Περέιρα, Μάτα, αλλά διαφορά δεν είδε! Κι όμως η Γιουνάιτεντ που έπρεπε να ψάξει ένα γκολ, απλά δεν μπορούσε να απειλήσει την αντίπαλό της. Τρέξιμο χωρίς αντίκρισμα στο κέντρο, Πογκμπά και Φρεντ εγκλωβισμένοι και η Μπράιτον κρατούσε εύκολα, πολύ εύκολα το υπέρ της σκορ! Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 75ο λεπτό για να δούμε την πρώτη φάση των φιλοξενούμενων, αλλά τη σουτάρα του Πογκμπά έδιωξε υπέροχα ο Ράιαν. Η Μάντσεστερ προσπαθούσε με γεμίσματα να βρει τον Φελαϊνί, αλλά οι επιλογές ήταν κάκιστες! Το μόνο που κατάφεραν οι «Κόκκινοι» ήταν να μειώσουν στις καθυστερήσεις. Ο Φελαϊνί κέρδισε το πέναλτι και ο Πογκμπά διαμόρφωσε το 3-2.

Μπράιτον: Ράιαν, Μοντόγια, Ντάφι, Ντανκ (20' Μπελόγκουν), Μπονγκ, Νοκέρ, Στίφενς, Πρέπερ, Μαρτς, Γκρος (90' Καγιάλ), Μάρεϊ (90' Λοκάντια)

Μαν. Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Γιανγκ, Μπαγί Λίντελοφ, Σο, Φρεντ, Περέιρα (46' Λίνγκαρντ), Πογκμπά, Μάτα (46' Ράσφορντ), Μαρσιάλ (60' Φελαϊνί), Λουκάκου

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα