Κοντά σε υπογραφές Γιουνάιτεντ και Ντε Χέα

Κοντά σε υπογραφές Γιουνάιτεντ και Ντε Χέα

Gazzetta team
Κοντά σε υπογραφές Γιουνάιτεντ και Ντε Χέα

bet365

Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αισιόδοξοι ότι ο Νταβίδ Ντε Χέα σύντομα θα υπογράψει νέο πολυετές συμβόλαιο, που θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο τερματοφύλακα στην Premier League.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Εδώ και μήνες το θέμα του συμβολαίου του Ντε Χέα παραμένει στον... αέρα, παρά τα ρεπορτάζ που συνεχώς τονίζουν ότι θα ανανεώσει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αυτό πλέον φαίνεται πως είναι αρκετά κοντά να συμβεί καθώς και από τον αγγλικό σύλλογο εκφράζουν αισιοδοξία ότι σύντομα θα πέσουν οι υπογραφές.

Ο Ντε Χέα έχει συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο με τη Γιουνάιτεντ να διατηρεί οψιόν για άλλον ένα. Ωστόσο, όπως υποστηρίζουν στη Γιουνάιτεντ ο Ντε Χέα αναμένεται πλέον μέσα στο επόμενο διάστημα να βάλει την υπογραφή του τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Αυτό θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο τερματοφύλακα στην Premier League καθώς το βδομαδιάτικο του θα ξεπεράσει τις 200.000 λίρες.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα