Ανακοίνωσε Μπιέλσα η Λιντς (pics)

Ανακοίνωσε Μπιέλσα η Λιντς (pics)

bet365

Νέο κεφάλαιο ανοίγεται για τον Μαρσέλο Μπιέλσα ο οποίος ανακοινώθηκε από τη Λιντς.

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Μετά τη Λιλ, έρχεται για τον Μαρσέλο Μπιέλσα η Λιντς, με τον «τρελό» να έχει στόχο την επιστροφή της ομάδας στην Premier League. Oι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για δύο χρόνια, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα ανανέωσης για επιπλέον έναν.

Ο 62χρονος είπε για την πρόσληψή του:

«Ήταν πάντα φιλοδοξία μου να δουλέψω στην Αγγλία και είχα διάφορες ευκαιρίες κατά τη διάρκεια της καριέρας μου, όμως, ένιωθα ότι πρέπει να περιμένω για το κατάλληλο πρότζεκτ και όταν ήρθε ένας σύλλογος με την ιστορία της Λιντς μου ήταν αδύνατον να αρνηθώ.

Είμαι ενθουσιασμένος για την ευκαιρία που μου δίνεται να δουλέψω μαζί με τους Βίκτορ, Αντρέα και Άνγκους ώστε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα σ' αυτόν τον σύλλογο».

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Αντρέα Ραντριτσάνι τόνισε από την πλευρά του:

«Είναι ένας προπονητής που θαύμαζα για πολλά χρόνια κι όταν ήρθε η ευκαιρία να τον φέρουμε στο Έλαντ Ρόουντ, αποτέλεσε προτεραιότητά μας. Ο Μαρσέλο έχει πλούσια εμπειρία και θα την χρησιμοποιήσει μια νέα κουλτούρα και πνεύμα νικητή στο σύλλογό μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα