Βοηθός στη Γουέστ Χαμ ο Μαρέσκα

Βοηθός στη Γουέστ Χαμ ο Μαρέσκα

bet365

Ο Έντσο Μαρέσκα, που έπαιξε υπό τις οδηγίες του Πελεγκρίνι στη Μάλαγα και πέρασε για μια σεζόν και από τον Ολυμπιακό, αναμένεται να βρεθεί στο πλευρό του Χιλιανού προπονητή, ο οποίος ανέλαβε τη Γουέστ Χαμ.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Το πρωί της Τρίτης, τα «σφυριά» ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι, ο οποίος αντικαθιστά τον Ντέιβιντ Μόγιες στην άκρη του πάγκου και μάλιστα, ο πρώην κόουτς της Μάντσεστερ Σίτι επιστρέφει στην Premier League έπειτα από δυο χρόνια.

Το 2016, είχε ενημερωθεί από πολύ νωρίς ότι θα έπαιρνε τη θέση του ο Πεπ Γκουαρδιόλα και η εικόνα των «πολιτών» στον αγωνιστικό χώρο διαταράχθηκε από το κακό timing και την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί με το... κοινό μυστικό της πρόσληψης του Καταλανού.

Ο Πελεγκρίνι, λοιπόν, όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, αναμένεται να έχει στο πλευρό του στην τεχνική ηγεσία της Γουέστ Χαμ, τον άλλοτε ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Έντσο Μαρέσκα, ο οποίος μέχρι πρότινος ανήκε στο τεχνικό τιμ της Σεβίλλης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα