Μπράιτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-0

Gazzetta team
Μπράιτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-0

bet365

Υστερα από μια πολύ κακή εμφάνιση η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε 1-0 από την Μπράιτον [εξασφάλισε την παραμονή] και για πρώτη φορά στην ιστορία της ηττήθηκε και από τις τρεις νεοφώτιστες.

Δεν κατάφερε να κλειδώσει τη 2η θέση της Premier League η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, που παρουσίασε πολύ αρνητικό πρόσωπο και έγραψε αρνητική ιστορία. Μετά τις Χάντερσφιλντ και Νιούκαστλ, οι Κόκκινοι Διάβολοι ηττήθηκαν και από την Μπράιτον, κάτι που τους συμβαίνει για πρώτη φορά. Σκιά του εαυτού της η Γιουνάιτεντ που δεν έκανε τίποτα απολύτως στο πρώτο μέρος και δίκαια ηττήθηκε από την Μπράιτον, η οποία εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία ούσα καλύτερη και στήνοντας party στις εξέδρες.

Στην επανάληψη, η Μπράιτον επιβεβαίωσε ότι είναι καλύτερη με γκολ σχετικά νωρίς. Στο 57' ύστερα από σέντρα του Ισκέρδο από αριστερά, ο Γκρος έκανε την κεφαλιά, ο Ρόχο φάνηκε ότι έκοψε πάνω στη γραμμή αλλά η goal-line technology δεν θα μπορούσε να κάνει λάθος και το 1-0 ήταν γεγονός. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και είχαν κάποια μακρινά σουτ με Ράσφορντ και Λίνγκαρντ αλλά ο Ράιαν ήταν σταθερός. Στο 87' σε ωραίο συνδυασμό ο Λίνγκαρντ βρέθηκε σε θέση να εκτελέσει αλλά σούταρε άουτ - ίσως του έγινε πέναλτι - και το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Μπράιτον (Κρις Χάουτον): Ράιαν, Μπονγκ, Σαλτόρ, Ντάφι, Ντανκ, Στέφενς, Γκρος (84' Καγιάλ), Πρέπερ, Νόκαερτ, Ισκέρδο, Μάρεϊ (93' Ουγιόα).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ζοσέ Μουρίνιο): Ντε Χέα, Νταρμιάν (68' Σο), Ρόχο (76' ΜακΤόμινεϊ), Σμόλινγκ, Γιανγκ, Φελαϊνί (68' Λίνγκαρντ), Μάτα, Μάτιτς, Πογκμπά, Μαρσιάλ, Ράσφορντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα