Γουέστ Μπρομ – Λίβερπουλ 2-2

Gazzetta team
Γουέστ Μπρομ – Λίβερπουλ 2-2

bet365

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ ισοφάρισε το ρεκόρ των γκολ σε μία σεζόν στην Premier League, ωστόσο δεν έφτανε στη Λίβερπουλ, με τη μαχητική Γουέστ Μπρομ να γυρνάει το 0-2 σε 2-2 και να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Την ευκαιρία να «κλειδώσει» την τετράδα έχασε η Λίβερπουλ στο «Χόθορνς» απέναντι σε μια Γουέστ Μπρομ που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατηθεί στην Premier League, παρά το γεγονός ότι αυτό μοιάζει... απίθανο. Οι «Κόκκινοι», με τον Μοχάμεντ Σαλάχ να ισοφαρίζει με το 31ο του γκολ το ρεκόρ στην Premier League μέσα σε μια σεζόν, προηγήθηκαν με 0-2, αλλά η Μπρομ με δύο γκολ στο τέλος κατάφερε να «κλέψει» τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2)!

Ντόρτμουντ - Λεβερκούζεν με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 150+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η Λίβερπουλ βρήκε πολύ νωρίς τον δρόμο προς τα δίχτυα με γκολ του Ίνγκς, ο οποίος έπειτα από ωραία ενέργεια του Μανέ, με κοντινό σουτ έβαλε τους «Κόκκινους» μπροστά στο σκορ στο 4'. Η Γουέστ Μπρομ, ωστόσο, δημιουργούσε κινδύνους για την άμυνα του Κλοπ, κυρίως με σέντρες και από τις δύο πτέρυγες.

Οι Reds φάνηκε πως θα καθάριζαν το ματς στο 72' όταν μετά από ωραία πάσα του Τσάμπερλεϊν, ο Σαλάχ έγραψε με πλασέ το 0-2, πιάνοντας με 31 γκολ στην Premier League τα ρεκόρ των Σίρερ, Ρονάλντο και Σουάρες.

Ωστόσο, η Γουέστ Μπρομ αρνήθηκε να πετάξει λευκή πετσέτα. Αρχικά στο 79' με δυνατό σουτ του Λίβερμορ μέσα από την περιοχή και εν συνεχεία στο 88' με κεφαλιά του Ροντόν, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την κάκιστη έξοδο του Κάριους, έφερε το ματς στα ίσια (2-2) και... τσίμπησε τον βαθμό!

Παρά την ισοπαλία, η ουραγός Γουέστ Μπρομ μοιάζει απίθανο να παραμείνει στην Premier League, τη στιγμή που η Λίβερπουλ έχασε τη δυνατότητα να κλειδώσει την τετράδα και πλέον στρέφει την προσοχή της αποκλειστικά στο πρώτο ματς των ημιτελικών του Champions League που ακολουθεί με τη Ρόμα.

Γουέστ Μπρομ: Φόστερ, Γκιμπς (Μπουρκ 76'), Νιόμ, Χεγκάζι, Ντόουσον, Λίβερμορ, Μπραντ, ΜακΚλιν (Εβανς 71'), Φίλιπς, Ροντρίγκεζ (Ρόμπσον - Κάνου 89'), Ροντόν.

Λίβερπουλ: Κάριους, Γκόμεζ, Φαν Ντάικ, Κλάβαν, Μορένο, Χέντερσον, Βαϊνάλντουμ, Μίλνερ, Μανέ (Τσάμπερλεϊν 66'), Σαλάχ (Λόβρεν 84'), Ινγκς (Φιρμίνο 66').

Вест Бромвич - Ливерпуль. Обзор матча. Англия. Премьер-лига 2017/18. 35 тур. от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα