Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-2

Gazzetta team
Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-2

bet365

Ο Μουρίνιο άλλαξε τα 2/3 της 11άδας, αλλά οι Κόκκινοι Διάβολοι δεν είχαν πρόβλημα να καθαρίσουν 0-2 την Μπόρνμουθ.

Ενόψει και του ημιτελικού Κυπέλλου που έπεται, ο Ζοσέ Μουρίνιο έκανε τα... δικά του. Αλλαξε τουλάχιστον επτά παίκτες, αν και δεν μπορείς να ονομάσεις ως «δεύτερα» αυτούς που έπαιξαν στην Μπόρνμουθ. Οι Κόκκινοι Διάβολοι δεν έκαναν καμία φοβερή εμφάνιση, αλλά δεν υπήρξε δυσκολία στο να φτάσουν στο 0-2 και να βρεθούν στο +4 από τη Λίβερπουλ στη μάχη γοήτρου για την 2η θέση.

Το φοβερό είναι αυτό που κάνει ο Σμόλινγκ, ο οποίος βρήκε δίχτυα με προβολή σε θέση σέντερ φορ (28'). Σκόραρε μάλιστα για τρίτη διαδοχική φορά που παίζει, ενώ είχε μόλις ένα γκολ στις 101 προηγούμενες παρουσίες του. Ο Λουκάκου τσίμπησε την μπάλα πάνω από τον Μπέγκοβιτς (70') και κλειδωσε το αποτέλεσμα με το έβδομο τέρμα του σε έξι ματς κόντρα στην Μπόρνμουθ.

Μπόρνμουθ (Εντι Χάου): Μπέγκοβιτς, Φράνσις, Σ. Κουκ, Ακε, Ντάνιελς, Φρέιζερ, Σέρμαν (75' Γκόσλινγκ), Αϊμπ (56' Μουσέτ), Λ. Κουκ, Γουίλσον, Κινγκ (82' Ντεφόε)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ζοσέ Μουρίνιο): Ντέ Χέα, Σμόλινγκ, Τζόουνς, Νταρμιάν, Σο, Φελαϊνί, Ερέρα (72' Μάτιτς), Πογκμπά (80' Μπλιντ), Λίνγκαρντ (62' Λουκάκου), Ράσφορντ, Μαρσιάλ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα