Αγγίζει το όνειρο η Μπέρνλι (vids)

Gazzetta team
Αγγίζει το όνειρο η Μπέρνλι (vids)

bet365

Αγκαλιάζει το όνειρο της Ευρώπης η Μπέρνλι, επικράτησε 2-1 της Λέστερ και βρέθηκε στο +9 από τις Αλεπούδες. Ανάσα παραμονής για Πάλας, Χάντερσφιλντ.

Ακόμα πιο κοντά στο όνειρο η Μπέρνλι κι έτοιμη να γράψει ιστορία! Μεγάλη εντός έδρας νίκη 2-1 επί της Λέστερ, άνοιξε τη διαφορά από τις Αλεπούδες στο +9 και βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στο όνειρο! Οι Clarets μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και στο 10λεπτο είχαν βάλει γερές βάσεις για το τρίποντο. Μόλις στο 6ο λεπό άνοιξαν το σκορ, όταν ο Μόρις με διπλή προσπάθεια άνοιξε το σκορ. Τρία λεπτά αργότερα ήρθε το δεύτερο γκολ με ωραία κεφάλιά του Λονγκ. Η Λέστερ προσπάθησε να απαντήσει, αλλά ο Μαχρέζ στο 15' δεν κατάφερε να μειώσει, ενώ στο 34΄ νικήθηκε από τον Πόουπ! Ο Βάρντι στο 72' πέτυχε το 2-1, η Λέστερ πίεσε, χωρίς όμως αποτέλεσμα!


Ανάσα παραμονής η Πάλας
Η Κρίσταλ Πάλας επικράτησε 3-2 εντός έδρας της Μπράιτον κι έκανε μεγάλο βήμα παραμονής. Οι Λονδρέζοι εκμεταλλεύθηκαν τη δύναμη της έδρας και βρέθηκαν στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη (με ματς περισσότερο). Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και στο τέταρτο είχαν βάλει τις βάσεις νίκης, ο Ζαχά στο 5' άνοιξε το σκορ και στο 14' ο Τόμκινς πέτυχε το 2-0. Ο Μάρεϊ μείωσε σε 2-1 στο 18', αλλά και πάλι ο Ζαχά στο 24' σημείωσε το 3-1. Τρελό α' μέρος με σούπερ ρυθμό και οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 34' με τον Ισκιέρδο. Στην επανάληψη οι Λονδρέζοι επικεντρώθηκαν στο ανασταλτικό κομμάτι και κράτησαν ένα πολύτιμο τρίποντο.


Λυτρωτής ο Ινς
Σπουδαίο τρίποντο για τη Χάντερσφιλντ, επικράτησε 1-0 της Γουότφορντ στις καθυστερήσεις και βρέθηκε στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη. Κακό ματς, χωρίς ρυθμό και φάσεις, με τις δυο ομάδες να ρίχνουν βάρος στο ανασταλτικό κομμάτι. Οι γηπεδούχοι πίεσαν αρκετά στο τελευταίο δεκάλεπτο και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ινς διαμόρφωσε το 1-0!

Ο Αγιού έβαλε τέλος στις ελπίδες...
Η Σουόνσι αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Εβερτον εντός έδρας, έκανε βήμα παραμονής, ενώ έκοψε τις ελπίδες για Ευρώπη στην αντίπαλό της. Με δυο πρόσωπα τα Ζαχαρωτά, καλή εμφάνιση στο α' μέρος όπου προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Νόουτον, άσχημη στην επανάληψη. Η Σουόνσι ανέβασε ρυθμό μετά το 60' και με τον Αγιού στο 71' πήρε το βαθμό. Στο +5 οι Ουαλοί από την επικίνδυνη ζώνη, στο -10 η Εβερτον από την 7η θέση.

Бернли – Лестер. Обзор матча от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Суонси - Эвертон | Обзор матча от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Кристал Пэлас - Брайтон. Обзор матча от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα