Αρσεναλ - Σαουθάμπτον 3-2

Gazzetta team
Αρσεναλ - Σαουθάμπτον 3-2

bet365

Με τον Ντάνι Γουέλμπεκ να πετυχαίνει δύο γκολ, η Αρσεναλ επιβλήθηκε 3-2 της Σαουθάμπτον στο Emirates και δυσκόλεψε την προσπάθειά της για παραμονή.

Ο Αρσέν Βενγκέρ έκανε 7 αλλαγές στην ομάδα που νίκησε μεσοβδόμαδα την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Europa League, όμως είδε τους παίκτες του να παίρνουν μια νίκη που απλά σφραγίζει την παρουσία των Gunners στην 6άδα της Premier League. Δύσκολη παραμένει η κατάσταση στην Σαουθάμπτον που παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού με αγώνα λιγότερο.

Στο 17' Τσεχ και Μουστάφι κοιμήθηκαν μετά τη σέντρα του Σεντρίκ Σοάρες από δεξιά και ο Λονγκ από κοντά έκανε το 0-1, το οποίο δεν έμεινε για πολύ. Στο 28' Ιβόμπι, Γουέλμπεκ συνδυάστηκαν και ο Ομπαμεγιάνγκ πλάσαρε τον ΜακΚάρθι για το 1-1 και δέκα λεπτά αργότερα από δημιουργός ο Αγγλος έγινε σκόρερ όταν συνέκλινε από αριστερά και βρήκε δίχτυα με σουτ εκτός περιοχής που κόντραρε στον Γιοσίντα. Στην επανάληψη και το 74' οι φιλοξενούμενοι έκρυψαν την μπάλα με τρομερό ομαδικό συνδυασμό και ο Σοάρες έκανε δεύτερη ασίστ, αυτή τη φορά στον Οστιν που είχε εύκολο έργο για το 2-2. Τη νίκη στην Αρσεναλ με 3-2 χάρισε στο 81' ο Γουέλμπεκ με κεφαλιά μετά τη σέντρα του Ιβόμπι από δεξιά. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκαν οι Στέφενς και Ελνένι.

Αρσεναλ (Αρσέν Βενγκέρ): Τσεχ, Κολάσινατς, Τσέιμπερς, Μουστάφι, Μπεγιερίν (74' Χόλντινγκ), Τσάκα, Ελνένι, Νέλσον (64' Γουίλσιρ), Ιβόμπι, Γουέλμπεκ, Ομπαμεγιάνγκ (71' Λακαζέτ).

Σαουθάμπτον (Μαρκ Χιούζ): ΜακΚάρθι, Γιοσίντα (72' Οστιν), Μπερτράντ, Σοάρες, Στέφενς, Χουντ, Τάντιτς, Ρομέου, Χόιμπιεργκ, Γουόρντ-Πράουζ, Λονγκ (80' Σιμς).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα