Τσέλσι – Κρίσταλ Πάλας 2-1

Τσέλσι – Κρίσταλ Πάλας 2-1

bet365

Η Τσέλσι δεν ήταν πολύ καλή, πήρε όμως το 2-1 επί της Κρίσταλ Πάλας, επέστρεψε στις νίκες, στο -2 από την τετράδα και πετάει για να παίξει με την Μπαρτσελόνα.

Το διπλό ταξίδι στο Μάντσεστερ και οι δύο ήττες τσάκισαν το ηθικό της Τσέλσι, σε συνδυασμό πάντα ότι την άφησαν εκτός τετράδας. Ωστόσο, το 2-1 επί της Κρίσταλ Πάλας επανέφερε τη διαφορά στο -2 από την 4η θέση, με την Τότεναμ βέβαια να έχει ματς λιγότερο. Η αλήθεια είναι όμως ότι η εμφάνισή της προβλημάτισε ξανά παρά το τρίποντο και αυτό δημιουργεί ανησυχία ενόψει της ρεβάνς που έχει να παίξει την Τετάρτη κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Ο Γουίλιαν που βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, άνοιξε το σκορ (25') με ωραίο σουτ δοκάρι και μέσα και αυτό ήταν το πέμπτο του σε ισάριθμα πρόσφατα παιχνίδια και 13ο στη σεζόν. Στο 32' ήρθε το δεύτερο. Οι Μπλε έκρυψαν το τόπι, αλλά στάθηκαν τυχεροί, καθώς στο διώξιμο του αμυντικού η μπάλα χτύπησε στο πρόσωπο του Χένεσι για να καταλήξει στα δίχτυα.

Ο Ζιρού είχε δοκάρι (67'), οι γηπεδούχοι έχασαν κάποιες ευκαιρίες, αλλά στο φινάλε πιέστηκαν αρκετά. Αρχικά ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ του Σέρλοθ για την Πάλας, με το πλασέ του Φαν Αανχολτ στο 90' να περνάει κάτω από τα πόδια του Κουρτουά για το τελικό σκορ. Οι Αετοί που παρέμειναν χωρίς νίκη για 8η αγωνιστική, παραμένουν εντός υποβιβασμού.

Τσέλσι (Αντόνιο Κόντε): Κουρτουά, Κρίστενσεν, Κέιχιλ, Αθπιλικουέτα Τζαπακόστα, Μάρκος Αλόνσο, Καντέ, Φάμπρεγας (88' Πέδρο), Γουίλιαν, Αζάρ (88' Μπακαγιόκο), Ζιρού (72' Μοράτα)

Κρίσταλ Πάλας (Ρόι Χόντσον): Χένεσι, Κέλι, Τόμκινς, Φαν Αανχολτ, Μιλιβόγιεβιτς, ΜακΑρθουρ, Σλουπ (75' Ρίντεβαλντ), Τάουνσεντ (81' Γιονγκ Λι), Σέρλοθ, Μπεντέκε (45' Ζαχά).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα