Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μεντί

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μεντί

Gazzetta team
Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μεντί
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Μπενζαμέν Μεντί επέστρεψε στις προπονήσεις της Μάντσεστερ Σίτι μετά τη ρήξη χιαστών που υπέστη τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ο Μεντί έκανε ξανά την εμφάνισή του στις προπονήσεις της Μάντσεστερ Σίτι. Ο 23χρονος μπακ είχε μείνει εκτός με ρήξη χιαστών στο ματς με την Κρίσταλ Πάλας τον περασμένο Σεπτέμβριο και σιγά-σιγά θα προσπαθήσει να κάνει την πλήρη επιστροφή τις επόμενες εβδομάδες. Αυτή τη στιγμή μοιάζει δύσκολο να μπορέσει να επανέλθει στις αρχές Απριλίου, αλλά η επιστροφή δεν αναμένεται να αργήσει πολύ. Μαζί του προπονήθηκαν και οι Στέρλινγκ, Ντελφ.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.