Τότεναμ - Χάντερσφιλντ 2-0

Gazzetta team
Τότεναμ - Χάντερσφιλντ 2-0

bet365

Η Τότεναμ κέρδισε με 2-0 την Χάντερσφιλντ και μένει στην τετράδα. Μεγάλη νίκη η Σουόνσι, νέα ήττα για Γουέστ Μπρομ, μένει στη ζώνη του υποβιβασμού η Στόουκ.

Λίγες ημέρες πριν το ματς με την Γιουβέντους για το Champions League η Τότεναμ κέρδισε με 2-0 την Χάντερσφιλντ με πρωταγωνιστή τον Σον και διασφάλισε ότι για ακόμη μία εβδομάδα θα βρίσκεται στην πρώτη τετράδα της Premier League. Ο Ποκετίνο αποφάσισε να μην κάνει rotation και οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από το ξεκίνημα.

Ο Λεσλ έβγαλε την προσπάθεια του Κέιν για την πρώτη ευκαιρία, με τους Λονδρέζους να ψάχνουν το γρήγορο γκολ, το οποίο βρήκαν στο 27’ με τον Σον. Ασίστ του Ντέλε Άλι, με τον Κορεάτη να περνάει και τον Λεσλ, πριν κάνει το 1-0 με ωραίο πλασέ με το αριστερό. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για την Χάντερσφιλντ χάθηκε στο ξεκίνημα της επανάληψης, όταν ο Γιορίς έβγαλε δύσκολα το σουτ του Ινς, πριν έρθει το 2-0 και πάλι με τον Σον στιγμές αργότερα. Κάπου εκεί τα πάντα τελείωσαν, με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο μέχρι το τέλος.

«Πέταγμα» σωτηρίας
Αναμφίβολα η Σουόνσι είναι η μεγάλη κερδισμένη της αγωνιστικής στο Νησί, τουλάχιστον από τη μέση και κάτω. Οι Κύκνοι πέτυχαν τεράστιας σημασίας νίκη και τεράστια σε εύρος, καθώς αυτό το 4-1 επί της Γουέστ Χαμ, τους έστειλε όχι μόνο εκτός υποβιβασμού, αλλά και στην 13η θέση. Κι (8'), Φαν ντερ Χουρν (32'), Κινγκ (48') και Αγιού (πεν. 63') διέλυσαν από νωρίς τα Σφυριά και επανέφεραν την ομάδα τους στις επιτυχίες, καθώς στα έξι τελευταία είχαν μόλις μία ήττα, της προηγούμενης αγωνιστικής. Η Γουέστ Χαμ που μείωσε με τον Μίχαϊλ Αντόνιο (79') αρχίζει πλέον και αγχώνεται για τα καλά.

Λάτσιο - Γιουβέντους με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις


Στο 97' το βαθμό με φαουλάρα η Λέστερ
Η 7η θέση λογικά θα δώσει εισιτήριο για το Europa League, αλλά η Λέστερ πέταξε την ευκαιρία της να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής. Της χάλασε το σενάριο η Μπόρνμουθ που με το εύστοχο πέναλτι του Κινγκ (35') είχε προηγηθεί. Οι Αλεπούδες τουλάχιστον μπόρεσαν να σώσουν το βαθμό, καθώς ισοφάρισε 1-1 στο 97' ο Μαχρέζ με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ πλάγια από το τείχος.


Δεν «Χ»άρηκε καμία
Το Σαουθάμπτον-Στόουκ ήταν από αυτά που αποκαλούνται «εξάποντα». Μόνο που αυτό δεν το πήρε καμία και αμφότερες έκλεισαν την αγωνιστική χαμένες. Με το 0-0 μπορεί να απέφυγαν τα χειρότερα, αλλά η πρώτη βρέθηκε οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και η δεύτερη εντός, στο -1 από τη σωτηρία.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα