Λέστερ - Στόουκ 1-1

Gazzetta team
Λέστερ - Στόουκ 1-1

bet365

Η Στόουκ κρατούσε μια πολύτιμη νίκη με όμορφο γκολ του Σακίρι, ωστόσο τελικά έφυγε μόνο με τον ένα βαθμό (1-1) από την έδρα της Λέστερ, έπειτα από τεράστιο λάθος του Τζακ Μπάτλαντ, παραμένοντας μέσα στην επικίνδυνη ζώνη.

Με ένα διπλό μακριά από το Στόουκ-ον-Τρεντ, οι φίλοι των «Πότερς» δεν ήλπιζαν και πολλά μέσα στο King Power απέναντι στη Λέστερ, σε ένα ματς στο οποίο ο Κώστας Σταφυλίδης αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο για τη Στόουκ.

Ωστόσο, μια προσωπική ενέργεια του Σερντάν Σακίρι και πλασέ εκτός περιοχής στο 43' έφερε το 0-1 για τη Στόουκ, με τον Ελβετό άσο να αποδεικνύει για άλλη μια φορά το πλούσιο ταλέντο που διαθέτει.

Οι παίκτες του Λάμπερτ κρατούσαν τρεις πολύτιμους βαθμούς στη μάχη του υποβιβασμού, αλλά το αυτογκόλ του Μπάτλαντ στο 70' είχε ως συνέπεια να φύγουν μόνο με τον βαθμό από την έδρα της Λέστερ και να παραμείνουν κολλημένοι εντός διακεκαυμένης ζώνης.

Σκόραρε ο Μάρτινς οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα Ιντερ - Μπενεβέντο; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Άγγλος τερματοφύλακας πραγματοποίησε ένα οδυνηρό λάθος μετά από σέντρα του Ολμπράιτον, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του, με τις «Αλεπούδες» να... κλέβουν με αυτόν τον τρόπο τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

Μάλιστα, η Λέστερ θα μπορούσε να είχε κάνει ακόμα και την ανατροπή, αλλά η κεφαλιά του Τζέιμς στο 89' σταμάτησε στο δοκάρι, με τη Στόουκ να τη... γλιτώνει φτηνά.

Лестер - Сток Сити. Обзор матча. Англия. Премьер-лига 2017/18. 28 тур. от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα