«Ακούει προτάσεις για Βέλλιο η Νότιγχαμ Φόρεστ»

Δημήτρης Βέργος
«Ακούει προτάσεις για Βέλλιο η Νότιγχαμ Φόρεστ»

bet365

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα του Νότιγχαμ, ο Απόστολος Βέλλιος δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Αΐτορ Καράνκα, με τη Φόρεστ να είναι έτοιμη να ακούσει προτάσεις για την παραχώρησή του.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Σεβίλλη - Ατλέτικο Μαδρίτης αν o Αντουάν Γκριεζμάν πετύχει το πρώτο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Αΐτορ Καράνκα σημείωσε την πρώτη του νίκη ως προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ στην Championship στο 0-2 επί της πρωτοπόρου Γουλβς μέσα στο Μολινό. Ο Ισπανός τεχνικός έχει αρχίσει να βλέπει βελτίωση στην εικόνα της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο, τη στιγμή που μέσα στα πλάνα του είναι και το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα του Νότιγχαμ, τη Nottingham Post, ο Απόστολος Βέλλιος μαζί με τους Ματ Μιλς, Μουσταφά Καραγιόλ και Τζέιμι Γουόρντ βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου, με τη Φόρεστ να είναι έτοιμη να ακούσει προτάσεις μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Ο Έλληνας επιθετικός ήταν στην αποστολή της Φόρεστ στη μεγάλη νίκη με 2-0 επί της Γουλβς το Σάββατο, ωστόσο δεν πέρασε ως αλλαγή από τον Καράνκα, και σύμφωνα με το δημοσίευμα της Nottingham Post ίσως αποχωρήσει από το Σίτι Γκράουντ μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα