Επίσημα Gunner ο Μχιταριάν!

Gazzetta team
Επίσημα Gunner ο Μχιταριάν!

bet365

Η Αρσεναλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αρμένιου μεσοεπιθετικού, Χένρικ Μχιταριάν, από την Γιουνάιτεντ, στην οποία παραχώρησε τον Αλέξις Σάντσες.

«Ο Χένρικ Μχιταριάν υπέγραψε συμβόλαιο πολυετούς διάρκειας, σε ένα deal που στέλνει τον Αλέξις Σάντσες στην Μάντεστερ Γιουνάιτεντ» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Αρσεναλ για τον Αρμένιο, ο οποίος ύστερα από 1.5 χρόνο στο Old Trafford [63 ματς, 13 γκολ], μετακομίζει στο Emirates. «Είμαι πολύ χαρούμενος που τελείωσε το θέμα και που βρίσκομαι εδώ. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, πάντα ονειρευόμουν να παίξω στην Αρσεναλ. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να γράψουμε ιστορία» είπε ο 29χρονος, για τον οποίο ο Αρσεν Βενγκέρ δήλωσε. «Ο Χένρικ είναι ένα πολύ πλήρης παίκτης. Δημιουργεί ευκαιρίες, αμύνεται, μειώνει τις αποστάσεις και δουλεύει εξαιρετικά. Είναι ένας παίκτης με όλα τα χαρακτηριστικά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα