Αρσεναλ - Κρίσταλ Πάλας 4-1

Γιώργος Κοντογεώργης
Αρσεναλ - Κρίσταλ Πάλας 4-1

bet365

Με τον Αλέξις Σάντσες εκτός αποστολής, η Αρσεναλ έκανε πλάκα στην Κρίσταλ Πάλας στο Emirates βάζοντάς της τέσσερα γκολ στο πρώτο 20λεπτο (4-1).

Μετά το κάζο από την Μπόρνμουθ η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ επέστρεψε στις νίκες και στην προσπάθεια που κάνει για τη δύσκολη είσοδο στην 4άδα. Ο Αλσατός άφησε, όπως αναμενόταν, εκτός αποστολής τον Αλέξις Σάντσες ενόψει της μεταγραφής του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως παρά το γεγονός αυτό οι παίκτες του έκαναν party σε βάρος της Κρίσταλ Πάλας. Αυτό ήταν το δεύτερο πιο γρήγορο 4-0 στην ιστορία των Gunners που με ματς περισσότερο πήγαν στο -5 από την Λίβερπουλ.

Τα προβλήματα στην άμυνα πρόδοσαν από πολύ νωρίς τους φιλοξενούμενους και έδωσαν διαδικαστικό χαρακτήρα σε ολόκληρο το παιχνίδι από πολύ νωρίς. Στο 6' μετά το κόρνερ του Τσάκα ο Μονρεάλ με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι άνοιξε το σκορ και στο 10' ο ίδιος έκανε τη συρτή σέντρα από αριστερά για τον Ιβόμπι που τελείωσε τη φάση (2-0). Η Αρσεναλ είχε ορμή και τα γκολ δεν σταμάτησαν να έρχονται σε βάρος της ομάδας του Χόντγκσον. Στο 13' ύστερα ξανά από κόρνερ ο Μονρεάλ βρήκε ξανά την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι και έδωσε ασίστ για τον Κοσιελνί που έκανε το 3-0.

Ο σέντερ-μπακ έγινε ο 3ος Γάλλος μετά τους Τιερί Ανρί και Πατρίκ Βιεϊρά που σκοράρει για τους Gunners σε 8 σερί σεζόν στην PL, ενώ ο Μονρεάλ, που μόλις είχε επιστρέψει από τραυματισμό έφτασε σε μερικά λεπτά τις ασίστ που είχε στους τελευταίους 15 αγώνες ο Αλέξις Σάντσες [2]. Ο Ισπανός μπακ στάθηκε ξανά άτυχος καθώς τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο 34'. Στο 22' η Αρσεναλ έκρυψε την μπάλα με τρομερή ομαδική προσπάθεια, η οποία τελείωσε με τακουνάκι του Οζίλ και γκολ του Λακαζέτ (4-0). Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 78' ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς πετυχαίνοντας το γκολ της τιμής για την Πάλας, για την οποία ο Χόντγκσον έκανε μία αλλαγή στο 90'.

Αρσεναλ (Αρσέν Βενγκέρ): Τσεχ, Μονρεάλ (34' Μέιτλαντ-Νάιλς), Μουστάφι, Κοσιελνί, Μπεγιερίν, Ελνένι, Τσάκα, Γουίλσιρ, Ιβόμπι (82' Κολάσινατς), Οζίλ (72' Νέλσον), Λακαζέτ.

Κρίσταλ Πάλας (Ρόι Χόντγκσον): Χένεσι, Φαν Ανχολτ, Τόμκινς, Κέλι, Φοσού-Μενσά, Μιλιβόγιεβιτς, Καμπάιγ (90' Ρίντεβαλντ), ΜακΑρθουρ, Ζαχά, Σακό, Μπεντέκε.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα