Μπέρνλι – Μαν. Γιουνάιτεντ 0-1

Gazzetta team
Μπέρνλι – Μαν. Γιουνάιτεντ 0-1

bet365

Ηταν κακή, βαρετή, αλλά η Μάντσεστερ πήρε το 0-1 στην Μπέρνλι, παρέμεινε χωρίς ήττα για οκτώ αγωνιστικές και με παιχνίδι περισσότερο από τη Σίτι, μείωσε στο -9 και ελπίζει. Νίκες για Λέστερ, Στόουκ, ξανακύλησε η Εβερτον

Δεν έπαιξε καλά, δεν άρεσε, δεν έκανε κάτι διαφορετικό από τις προηγούμενες μάλλον βαρετές εμφανίσεις της. Η Γιουνάιτεντ όμως πήρε αυτό που χρειαζόταν στο «Turf Moor» και με το 0-1 επί της Μπέρνλι, μπορεί να συνεχίζει να ονειρεύεται χαμηλόφωνα.

Το παιχνίδι δεν είχε τίποτα το θελκτικό γενικότερα, καθώς ούτε οι γηπεδούχοι φημίζονται για το επιθετικό στιλ τους, ενώ βρίσκονται και στην πιο κακή στιγμή τους στη σεζόν. Το α' μέρος δεν είχε κλασική φάση. Ενώ το γκολ ήρθε στο 54', όταν πάλεψε με όλους ο Λουκάκου και έστρωσε τέλεια στον Μαρσιάλ, ο οποίος το κάρφωσε στο δεξί παράθυρο, σκοράροντας για τρίτη σερί αγωνιστική.

Τρία λεπτά αργότερα ο Γκούντμουντσον με απ' ευθείας φάουλ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Μέχρι το φινάλε δεν υπήρξε άλλη ευκαιρία και η Γιουνάιτεντ που έμεινε αήττητη για οκτώ διαδοχικές αγωνιστικές (5 νίκες), πλησίασε στο -9 από τη Σίτι (έπαιζε αργότερα) και ελπίζει...

* Κορυφαίος στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα με 14 clean sheets ο Ντε Χέα!

Μπέρνλι (Σον Ντάιτς): Πόουπ, Μι, Ταρκόφσκι, Μπάρντσλεϊ, Τέιλορ, Κορκ, Ντεφούρ, Γκούντμουντσον, Χέντρικ (81' Ν'Κουντού), Αρφιλντ (81' Βόουκς), Μπαρνς (90' Γουέλς)

Μαν. Γιουνάιτεντ (Ζοσέ Μουρίνιο): Ντε Χέα, Τζόουνς, Σμόλινγκ, Γιανγκ, Βαλένσια, Μάτιτς, Πογκμπά, Μάτα (72' Φελαϊνί), Λίνγκαρντ (81' Ράσφορντ), Μαρσιάλ (93' Ερέρα), Λουκάκου.


Καθάρισε με Βάρντι-Μαχρέζ κόντρα στον... Καρνέζη η Λέστερ
Με τους star-players, Βάρντι και Μαχρέζ, να βρίσκουν δίχτυα, η Λέστερ νίκησε 2-0 την Γουότφορντ που είχε για πρώτη φορά φέτος κάτω από τα δοκάρια τον Ελληνα keeper, Ορέστη Καρνέζη. Ο Αγγλος φορ άνοιξε το σκορ στο 39' από τη βούλα του πέναλτι ύστερα από ανατροπή του από τον Βαγκέ, ενώ ο Μαχρέζ καθάρισε την υπόθεση τρεις βαθμοί με γκολ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός θα μπορούσε να πέσει και να πάρει πέναλτι από τον Καμπασέλε αλλά έμεινε στα πόδια του και δικαιώθηκε καθώς διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Ντεμπούτο με νίκη ο Λάμπερτ!
Ιδανικότερο ντεμπούτο δεν μπορούσε να φανταστεί ο Λάμπερτ, ο οποίος στο πρώτο του ματς στον πάγκο της ομάδας είδε τη Στόουκ να επικρατεί 2-0 της Χάντερσφιλντ. Οι Πότερς πέτυχαν την πρώτη νίκη έπειτα από ένα μήνα και βγήκαν εκτός επικίνδυνης ζώνης! Εντυπωσιακοί οι γηπεδούχοι στο β' μέρος, άνοιξαν το σκορ στο 53' με τον Αλεν και στο 69' ο Ντιουφ διαμόρφωσε το 2-0!

Μοιρασία σε δύο λεπτά
Δύο γκολ σε διάστημα δύο λεπτών, έφεραν τις Γουέστ Χαμ και Μπόρνμουθ στο 1-1 στο Λονδίνο. Αν και δέχθηκαν πίεση στο πρώτο κομμάτι του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με το πρώτο τους σουτ on-target, το οποίο ήρθε στο 71' με τον Ράιν Φρέιζερ να γράφει το 0-1. Η απάντηση της ομάδας του Ντέιβιντ Μόγιες δεν άργησε να έρθει καθώς στο 73' ο Τσιτσαρίτο έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα ύστερα από επέμβαση του Μπέγκοβιτς σε προσπάθεια του Αρναούτοβιτς. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν στο φινάλε να πάρουν το διπλό αλλά ο Αντριάν έβαλε stop στον Στάνισλας.

Σοκ με ΜακΚάρθι, έξι ματς χωρίς νίκη η Έβερτον
Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Τζέιμς ΜακΚάρθι στο 55’ επισκίασε τα πάντα στην αναμέτρηση της Έβερτον με την Γουέστ Μπρομ. Στο αγωνιστικό κομμάτι, που πέρασε σε δεύτερη μοίρα, οι ομάδες έμειναν στο 1-1, με τον Νιάς να έρχεται από τον πάγκο για να σώσει το βαθμό για τους γηπεδούχους. Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με τον Ροντρίγκες για το 0-1, με τον Κριχόβιακ να χάνει μεγάλη ευκαιρία μόλις στο 1’. Έπρεπε να φτάσουμε στο 38’ για να δούμε την πρώτη τελική προσπάθεια εντός εστίας για την Έβερτον με τον Κένι. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο στην επανάληψη μέχρι να κάνει ο Νιάς το 1-1 στο 70’, δίνοντας εκ νέου ρυθμό στο ματς, με τον Γουόλκοτ να χάνει τη σημαντικότερη ευκαιρία μέχρι το τέλος και τον Φόστερ να κρατάει το 1-1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα