Πρόκριση με... VAR η Λέστερ! (vid)

Gazzetta team
Πρόκριση με... VAR η Λέστερ! (vid)

bet365

Η Λέστερ επικράτησε 2-0 της Φλίτγουντ στο Κύπελλο και ο Ιεανάτσο πέρασε στην ιστορία, αφού το γκολ του έγινε το πρώτο στο Νησί που κατοχυρώθηκε χάρη στο... VAR!

Το VAR μπήκε στη ζωή των Βρετανών και από το βράδυ της 16ης Ιανουαρίου έγινε γνωστό σε όλο το Νησί! Η Λέστερ επικράτησε 2-0 της Φλίτγουντ, προκρίθηκε στη φάση των «32» του Κυπέλλου και ο Ιεανάτσο έγινε ο πρώτος παίκτης που πανηγύρισε χάρη στο VAR. Οι Αλεπούδες ήταν καλύτερες πίεσαν και είχαν καλές ευκαιρίες με Γκρέι και Μαχρέζ για να ανοίξουν το σκορ στο α' μέρος. Ωστόσο, η λύση ήρθε από τον Ιεανάτσο στο 43', ο οποίος με ιδανικό τελείωμα άνοιξε το σκορ! Στο 78' έγινε η φάση του ματς, ο Νιγηριανός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα από πάσα του Μαχρέζ, ο Μος ακύρωσε αρχικά το γκολ, αλλά σχεδόν αμέσως ζήτησε... βοήθεια. Ετσι, παρακολούθησε το video κι έστειλε την Φλίτγουντ στη σέντρα!

Στους «32» και η Κάρντιφ που επικράτησε 4-1 εκτός έδρας της Μάνσφιλντ, ενώ η Σέφιλντ Γουένσντεϊ επικράτησε 2-0 της Καρλάιλ. Εύκολο έργο και για τη Ρέντινγκ που κέρδισε 3-0 τη Στίβενεϊτζ! Τελευταία στους «32» πέρασε η Γουέστ Χαμ η οποία επικράτησε της Σριούσμπερι στην παράταση με 1-0.

Αναλυτικά τα ζευγάρια στη φάση των «32»:

Λίβερπουλ – Γουέστ Μπρομ

Πίτερμπρο – Λέστερ

Χάντερσφιλντ – Μπέρμιγχαμ

Νοτς Κάουντι – Σουόνσι/Γουλβς

Γιόβιλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Ρέντινγκ

Κάρντιφ – Μάντσεστερ Σίτι

ΜΚ Ντονς – Κόβεντρι

Μίλγουολ – Ρότσντεϊλ

Σαουθάμπτον – Γουότφορντ

Μίντλεσμπρο – Μπράιτον/Κρίσταλ Πάλας

Μπόρνμουθ/Γουίγκαν – Γουέστ Χαμ

Χαλ – Νότιγχαμ Φόρεστ

Νιούπορτ – Τότεναμ

Νόριτς/Τσέλσι – Νιούκαστλ

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Πρέστον

Лестер - Флитвуд. Обзор матча. Кубок Англии 2017/18. 1/32 финала. 2-й матч от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα