Τσέλσι - Λέστερ 0-0

Gazzetta team
Τσέλσι - Λέστερ 0-0

bet365

H Λέστερ έχασε μεγάλες ευκαιρίες, η Τσέλσι ήταν... εκτός Στάμφορντ Μπριτζ, αλλά η κόκκινη του Τσίλγουελ της έδωσε την ευκαιρία να κρατήσει το βαθμό (0-0). Σούπερ η Γουέστ Χαμ, ανάσα για Πάλας και Μπρομ!

Η Λέστερ ήταν εξαιρετική στο Λονδίνο, είχε φάσεις, πολλές φάσεις, όχι όμως ουσία για να φύγει με το τρίποντο από το Στάμφορντ Μπριτζ. Η κόκκινη του Τσίλγουελ... έσωσε την Τσέλσι (0-0), αλλά έβαλε τέλος στο σερί των επτά διαδοχικών εντός έδρας νικών στην Premier League. Τρίτη διαδοχική ισοπαλία για τους Μπλε σε όλες τις διοργανώσεις, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία τους! Αγωνία για τον τραυματισμό του Κέιχιλ, που αποχώρησε στο 25ο λεπτό.

Οι Αλεπούδες μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και στο πρώτο τέταρτο είχαν διαδοχικές ευκαιρίες! Στο 8΄ ο Οκαζάκι δεν πλάσαρε σωστά, ενώ στο επόμενο δίλεπτο ο Βάρντι έχασε ισάριθμες ευκαιρίες να βρει δίχτυα. Η Τσέλσι απλά... παρακολουθούσε και στο 11ο λεπτό ο Κουρτουά με εντυπωσιακή επέμβαση στην κεφαλιά του Ν'Ντιντί κράτησε το μηδέν! Το ματς είχε καλό ρυθμό, με τους Μπλε να απαντάνε στο 13', αλλά το σουτ του Σεσκ έδιωξε εξαιρετικά ο Σμάιχελ! Η Λέστερ πίεζε ψηλά, ανάγκαζε στο εύκολο λάθος τους γηπεδούχους, οι οποίοι προσπαθούσαν κυρίως με ατομικές ενέργειες του Αζάρ να απειλήσουν! Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν στο 38' να ανοίξουν το σκορ, αλλά Οκαζάκι και Βάρντι δεν ήταν ουσιαστικοί! Το α' μέρος έκλεισε μια μια μεγάλη ευκαιρία των Μπλε, όμως τη σουτάρα του Σεσκ έβγαλε ο Σμάιχελ!

Το σκηνικό στην επανάληψη δεν άλλαξε, η Λέστερ ήξερε τον τρόπο να αναγκάσει την αντίπαλό της σε λάθη, όχι όμως και να σκοράρει! Ο Μαχρέζ δυο φορές βρέθηκε κοντά στο γκολ, τη μια... εκβίασε να πάρει πέναλτι, ενώ την άλλη είδε το σουτ να περνά μόλις άουτ. Ωστόσο, η κόκκινη κάρτα του Τσίλγουελ (δυο κίτρινες 63΄και 68') ανάγκασε τις Αλεπούδες να οπισθοχωρήσουν. Οι Λονδρέζοι ανέβασαν ρυθμό με τους Πέδρο, Γουίλιαν στο ματς πίεσαν, αλλά δεν... έπεισαν! Το σουτ του Καντέ δεν βρήκε στόχο, ούτε και του Μπακαγιόκο. Η Λέστερ ήταν εξαιρετικά τοποθετημένη και κράτησε εύκολα το μηδέν!

Τσέλσι (3-5-1-1): Κουρτουά, Αθπιλικουέτα, Κέιχιλ (25' Κέιχιλ), Ρούντιγκερ, Μόουζες, Μπακαγιόκο, Καντέ, Φάμπρεγας (58' Γουίλιαν), Αλόνσο, Αζάρ (58' Πέδρο), Μοράτα

Λέστερ (4-4-1-1): Σμάιχελ, Αμαρτεϊ, Ντράγκοβιτς, Μαγκουάιρ, Τσίλγουελ, Μαχρέζ, Τζέιμς (90' Ιμπόρα), Ν'Ντιντί, Ολμπράιτον, Οκαζάκι (73' Φουκς), Βάρντι (82' Βάρντι)


Δεν μπόρεσε η Νιούκαστλ
Αν και ο Χοσελού σκόραρε αμέσως μόλις μπήκε στο ματς, η Νιούκαστλ δεν κατάφερε να επικρατήσει της Σουόνσι, η οποία πήρε τον εκτός έδρας βαθμό (1-1). Οι φιλοξενούμενοι, που δεν πήραν πέναλτι στο πρώτο μέρος για χέρι του Ντιάμ, άνοιξαν το σκορ στο 60΄με την κεφαλιά του Τζόρνταν Αγιού μετά την επέμβαση του Ντάρλοου. Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ ισοφάρισε μόλις οκτώ λεπτά αργότερα, όταν μετά το σουτ του Αγιόθε Πέρεθ, η μπάλα στρώθηκε στον Μόσον που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-1. Στην 17η θέση είναι πλέον η Μπόρνμουθ, στην 15η η Νιούκαστλ.

Το έσωσε ο Ντουκουρέ
Στο Γουότφορντ-Σάουθαμπτον οι φιλοξενούμενοι είδαν τα πράγματα να πάνε από το καλό στο καλύτερο στο πρώτο μέρος, διάστημα στο οποίο προηγήθηκαν με 0-2. Σκόρερ και των δύο γκολ ο Γουόρντ-Πράουζ, με τους Αγιους να αρχίζουν να νιώθουν ότι οι τρεις βαθμοί είναι δίκοι τους. Δεν ήταν όμως... Στην επανάληψη η Γουότφορντ μπήκε καλύτερα, μείωσε σε 1-2 στο 58' με τον Γκρέι κι από εκεί και πέρα έψαξε την ισοφάριση και την βρήκε στο 90' με τον Ντουκουρέ, σώζοντας τον βαθμό σε ένα ματς που έμοιαζε χαμένο. Με αυτό το αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι παρέμειναν στη μέση του βαθμολογικού πίνακα ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι μόλις στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Βήμα παραμονής η Κρίσταλ Πάλας!
Η Πάλας συνεχίζει ακάθεκτη, επικράτησε 1-0 της Μπέρνλι και βρέθηκε στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη! Τρίτο διαδοχικό ματς αήττητη οι Λονδρέζοι, αντίθετα η φιλοξενούμενη δεν έχει νίκη τον τελευταίο μήνα! Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Μπακαρί Σακό, ήταν το 6ο του στη χρονιά, περισσότερα από κάθε άλλον παίκτη της ομάδας του.

Кристал Пэлас - Бернли. Обзор матча. от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.


Νίκη 20 αγωνιστικές μετά η Μπρομ
Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 20 αγωνιστικές χωρίς νίκη είχε ξεμείνει η Γουέστ Μπρομ. Κατάφερε όμως να πάρει το υπερπολύτιμο 2-0 στο εντός με την Μπράιτον και να πλησιάσει λίγο περισσότερο στη σωτηρία. Από δύο κόρνερ προήλθαν τα γκολ των Εβανς (4'), Ντόουσον (55') και αυτά έφεραν το πρώτο τρίποντο με προπονητή τον Αλαν Πάρντιου.

Τεσσάρα η Γουέστ Χαμ!
Οι Λονδρέζικες ομάδες τιμωρούν την Χάντερσφιλντ εντός κάτι που συνέβη και με τη Γουέστ Χαμ. Η ομάδα του Μόγιες έχει βρει τον δρόμο της επιτυχίας, επικράτησε 4-1 και βρέθηκε στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη! Οπως προαναφέραμε, τα 11 από τα 16 γκολ που έχει δεχθεί η νεοφώτιστη στο γήπεδό της προέρχονται από λονδρέζικες ομάδες. Ο Νομπλ άνοιξε το σκορ στο 25ο λεπτό, με τον Λόλεϊ να φέρνει το ματς στα ίσα στο 40'. Ωστόσο, στην επανάληψη τα Σφυριά ήταν εντυπωσιακά! Ο Αρναούτοβιτς στο 46' βρήκε δίχτυα σε τρίτο διαδοχικό εκτός έδρας ματς (τελευταίο φορά το είχε κάνει ο Σακό το 2014). Ο Λαντσίνι πήρε τη σκυτάλη και με δυο γκολ στο 56ο λεπτό και στο 61ο διαμόρφωσε το 4-1.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα