Μιλιβόγεβιτς: «Θέλω να παραμείνω στην Premier League»

Μιλιβόγεβιτς: «Θέλω να παραμείνω στην Premier League»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Μιλιβόγεβιτς: «Θέλω να παραμείνω στην Premier League»

bet365

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς μίλησε σε σερβική ιστοσελίδα για την μέχρι στιγμής παρουσία του στην Κρίσταλ Πάλας, τονίζοντας πως θέλει να παραμείνει στην Αγγλία!

Μόλις μία ήττα στις 11 τελευταίες αγωνιστικές έχει υποστεί η Κρίσταλ Πάλας με τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς να πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό την αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας του Ρόι Χόντγκσον.

Ο πρώην αμυντικός χαφ του Ολυμπιακού θεωρείται βασικός και αναντικατάσταστος της «Πάλας» έχοντας αποδείξει πως μπορεί να ανταποκριθεί στην Premier League.

«Έχει πλάκα να αγωνίζομαι σε αυτό το πρωτάθλημα μπροστά σε αυτό το κοινό, σε ωραίους αγωνιστικούς χώρους κόντρα στους καλύτερους του κόσμου. Είναι ευχάριστο για μένα», τόνισε σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα mondo.re ο 26χρονος άσος τονίζοντας πως λόγω της θέσης που αγωνίζεται δεν χρειάζεται να πάρει επιθετικές πρωτοβουλίες.

«Η θέση μου είναι να παίζω μπροστά στους αμυντικούς. Εκεί νιώθω καλύτερα. Διαθέτουμε αρκετούς επιθετικούς με ποιότητα έτσι ο ρόλος μου είναι λιγότερο δημοφιλής».

Ο Λούκα Μιλοβόγεβιτς έφτασε μια ανάσα από το να διακόψει το αήττητο σερί της Μάντσεστερ Σίτι αστοχώντας σε εκτέλεση πέναλτι στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τους «πολίτες», όμως δύο μέρες αργότερα σημείωσε ένα εκπληκτικό γκολ κόντρα στην Σαουθάμπτον.

«Μαθαίνεις από τα πάντα. Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή για μένα, αλλά είναι καλό που κερδίσαμε δύο μέρες αργότερα με δικό μου γκολ».

Ο Σέρβος διεθνής παραδέχεται πως δεν περίμενε να εγκλιματιστεί τόσο γρήγορα στην Αγγλία.

«Δεν περίμενα να καθιερωθώ στην ομάδα, αλλά ήμουν προετοιμασμένος να δείξω τι μπορώ να κάνω όταν έρθει η ώρα και ο προπονητής αποφασίσει να με βάλει στην ενδεκάδα».

Ο Μιλιβόγεβιτς παράλληλα σημείωσε πως θέλει να αγωνίζεται για πολλά χρόνια στην Premier League.

«Θέλω να παραμείνω σε αυτό το πρωτάθλημα το οποίο είναι απίστευτα απαιτητικό και δύσκολο».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα