Λίβερπουλ - Λέστερ 2-1

Gazzetta team
Λίβερπουλ - Λέστερ 2-1

bet365

O Μοχάμεντ Σαλάχ έκανε απίθανα πράγματα στο Ανφιλντ, πέτυχε δυο γκολ και η Λίβερπουλ με τη νίκη επί της Λέστερ (2-1) έκανε βήμα για σεντόνι! Στο μηδέν η Νιούκαστλ, μεγάλο διπλό η Σουόνσι.

Είναι ο ηγέτης της Λίβερπουλ και ο MVP σε αυτές τις 21 στροφές της χρονιάς! Ο Μοχάμεντ Σαλάχ με 17 γκολ και 5 ασίστ κρατάει τη Λίβερπουλ σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ και ήδη έχει κάνει... απόσβεση στα 40+ εκατ. λίρες που δαπανήθηκαν το καλοκαίρι. Ο Αιγύπτιος έκανε ακόμα ένα μεγάλο ματς, το γύρισε μόνος του με δυο τέρματα κόντρα στη Λέστερ (2-1) και με τα 23 σε όλες τις διοργανώσεις έχει περισσότερα από Πάλας, Μπέρνλι, Σουόνσι, Γουέστ Μπρομ, Χάντερσφιλντ, Σαουθάμπτον και Νιουκάστλ. Οι Κόκκινοι με αυτό το τρίποντο βρέθηκαν στο +4 από Τότεναμ και Αρσεναλ (με ματς περισσότερο).

Χειρότερο ξεκίνημα δεν μπορούσε να φανταστεί οπ Κλοπ, αφού μόλις στο 3ο λεπτό είδε την ομάδα να βρίσκεται πίσω στο σκορ. Τραγική αμυντική αντίδραση, ο Ιμπόρα μοίρασε στον Μαχρέζ και ο Αλγερινός έδωσε αμέσως ασίστ για τον Βάρντι που πέτυχε το 1-0! Οι Κόκκινοι αντέδρασαν και στο 20λεπτο είχαν δημιουργήσει δυο καλές φάσεις, αλλά ο Σαλάχ δεν είχε ιδανικά τελειώματα. Ωστόσο, στο 52' το μυαλό ήταν πιο καθαρό και έφερε το ματς στα ίσα. Ο Μανέ έκανε απίθανο τακουνάκι, ο Αιγύπτιος πέρασε από τρεις αντιπάλους πετυχαίνοντας το 1-1. Λίγο αργότερα θα μπορούσε να κάνει την ανατροπή, αλλά η λόμπα του πέρασε μόλις άουτ. Ο Πιέλ θέλησε να φρεσκάρει την ομάδα του με την είσοδο των Οκαζάκι, Σλιμάνι (έβγαλε Μαχρέζ, Βάρντι), αλλά δεν κατάφερε κάτι. Αιτία; Ο Σαλάχ, ο οποίος άφησε πίσω του τον Μαγκουάιρ και διαμόρφωσε το 2-1!


Στο 89'... σώθηκε η Μπόρνμουθ
Η Εβερτον έχει συνέλθει. Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά επτά αγωνιστικές αήττητη ήταν. Αυτό όμως το σερί σταμάτησε από τον Φρέιζερ. Ο Σκωτσέζος μεσοεπιθετικός της Μπόρνμουθ έβαλε και τα δύο γκολ της ομάδας του, οδηγώντας την στο 2-1. Το πρώτο χτύπημα ήρθε στο 33' και το δεύτερο στο 89', ενώ είχε ισοφαρίσει ο Γκουέγ (57'). Ετσι οι γηπεδούχοι μπορούν να αλλάξουν το χρόνο, βγαίνοντας από την επικίνδυνη ζώνη.


Ακόμα ένα ποντάκι η Μπέρνλι
Εκπληκτική η σεζόν για την Μπέρνλι, που βρίσκεται αναπάντεχα ψηλά στη βαθμολογία. Εάν έπαιρνε το τρίποντο στη Χάντερσφιλντ, θα μπορούσαν να μείνουν σε επαφή με την 5η θέση, αλλά οι νεοφώτιστοι, που επίσης τα πηγαίνουν πολύ καλά για τα δικά τους δεδομένα, κράτησαν το 0-0.

Nίκη ελπίδας για Σουόνσι!
Επιστροφή στις κακές εμφανίσεις και στις ήττες για τη Γουότφορντ, η τέταρτη στα πέντε τελευταία ματς! Η Σουόνσι έκανε από τα καλύτερα παιχνίδια της στη σεζόν, επικράτησε 2-1 και με την 4η νίκη στη χρονιά έβαλε από κάτω τη Γουέστ Μπρομ κι ελπίζει σε παραμονή! Η Γουότφορντ προηγήθηκε στο σκορ με γκολ του Καρίγιο στο 11ο λεπτό. Ωστόσο, στην επανάληψη κατέρρευσε, οι Ουαλοίο το εκμεταλλεύθηκαν και με δυο γκολ στα τελευταία λεπτά πήραν το τρίποντο. Ο Αγιού στο 86' και ο Ναρσινγκ στο 90' διαμόρφωσαν το 2-1. Ηταν ο 16ος βαθμός που πέταξε η Γουότφορντ στη σεζόν από θέση νικητή, περισσότερους από κάθε άλλη ομάδα στην Premier League!

Στο μηδέν η Νιούκαστλ!
Ακόμα μια... χαμένη ευκαιρία για τη Νιούκαστλ, έμεινε στο μηδέν με τη Μπράιτον εντός έδρας και βρέθηκε μόλις στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη! Κακό α' μέρος, με τους γηπεδούχους να πιέζουν, αλλά να μη βρίσκουν λύσει απέναντι στην καλοστημένη άμυνα των φιλοξενούμενων. Πολλά λάθη από τη Νιουκάστλ κι ελάχιστες φάσεις στην αντίπαλη εστία. Οι Καρακάξες ήταν πιο επιθετικές στην επανάληψη και στο 47' έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Χέιντεν να ανοίξουν το σκορ! Η Μπράιτον κατάφερε να ισορροπήσει μετά το 60' και είχε μια καλή φάση με τον Ντανκ. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με τους νεοφώτιστους να κάνουν ακόμα ένα βήμα παραμονής.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα