Μαν. Γιουνάιτεντ - Μπέρνλι 2-2

Gazzetta team
Μαν. Γιουνάιτεντ - Μπέρνλι 2-2

bet365

Μπορεί ο Λίνγκαρντ να έσωσε το βαθμό στο 90'+1' (2-2 με τη Μπέρνλι εντός), αλλά η Γιουνάιτεντ συνέχισε να... πριονίζει το δέντρο της ελπίδας για τον φετινό τίτλο!

Κόντρα στη Λέστερ έπαιξε με τη φωτιά και... κάηκε (2-2), ενώ απέναντι στη Μπέρνλι σπατάλησε ένα ημίχρονο κι έσωσε την παρτίδα στο 90'+1΄ (2-2). Η Γιουνάιτεντ δεν ξεπέρασε τον αποκλεισμό σοκ στο League Cup και οι αποδοκιμασίες των οπαδών της ήταν ηχηρό καμπανάκι στα αυτιά του Μουρίνιο και των παικτών του. Η διαφορά από την κορυφή είναι στο -12 (με ματς λιγότερο η Σίτι), ενώ οι ανταγωνιστές της για το σεντόνι πλησιάζουν επικίνδυνα. Η Μάντσεστερ είναι σε... μίνι κρίση και καλείται άμεσα να βρει λύσεις! Special για τους γηπεδούχους ο Λίνγκαρντ, σούπερ η Μπέρνλι (στο -4 από τετράδα) που συνεχίζει τις ζημιές στα εκτός με τους «Big Six». Η ομάδα του Ντάις πάντως έχασε μεγάλη ευκαιρία να σπάσει την κατάρα 55 ετών, αφού το 1962 πέτυχε την τελευταία νίκη στην έδρα των «Κόκκινων».

Χειρότερο ξεκίνημα δεν μπορούσε να φανταστεί η Γιουνάιτεντ, αφού μόλις στο 3ο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ. Αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων και ο Μπαρνς από κοντά πέτυχε το 1-0. Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πιο εφιαλτικά, όταν στο 14ο λεπτό ο Άρφιλντ είδε την προβολή του να σταματά στο δοκάρι! Η Μάντσεστερ πίεσε, αλλά δεν έπειθε με την εικόνα της και χαρακτηριστικό είναι πως δεν είχε την τεράστια ευκαιρία για την ισοφάριση. Στο 36΄ ήρθε το δεύτερο σοκ, αφού ο Ντεφούρ με απίθανη εκτέλεση πέτυχε το 2-0. Δυο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι βρέθηκαν κοντά στο γκολ, αλλά το σουτ του Ράσφορντ έδιωξε ο Μι πάνω στη γραμμή. Ο Μουρίνιο πέρασε στο ματς Μκιταριάν, Λίνγκαρντ, άφησε εκτός τον Ζλάταν και η ομάδα του πήρε μπρος. Στο 51' ο Λίνγκαρντ είδε την μπάλα από την προβολή του να χτυπά στο πρόσωπο του Πόουπ και στη συνέχεια δυο φορές στο δοκάρι! Ωστόσο, στο 53' με απίθανο τακουνάκι έβαλε την ομάδα στο κόλπο! Η Γιουνάιτεντ πίεσε φουλ, η κατοχή έφτασε στο 73%, αλλά ο τρόπος ανάπτυξης δεν ήταν ο ιδανικότερος. Χαρακτηριστικό είναι πως η ομάδα του Μουρίνιο έκανε 51 σέντρες, τις περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα σε φετινό ματς της Premier League! Η... λύτρωση ήρθε στις καθυστερήσεις, όταν ο Λίνγκαρντ διαμόρφωσε το 2-2 πετυχαίνοντας το 6ο γκολ του στη φετινή διοργάνωση (έχει και τέσσερις ασίστ).

Λύτρωση με ανατροπή για την Γουότφορντ
Η Γουότφορντ έδειξε χαρακτήρα και έφτασε στην πρώτη της νίκη ύστερα από πέντε αγωνιστικές, κερδίζοντας με ανατροπή με 2-1 την Λέστερ. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στο πρώτο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν τις καλύτερες ευκαιρίες και να φτάνουν στο γκολ στο 37’ με τον Μαχρέζ. Τρία λεπτά αργότερα ο Ριτσάρλισον είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι, πριν ο Βαγκέ κάνει το 1-1 στο 45’. Οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα ήταν πιο αποφασισμένοι στην επανάληψη , πίεσαν, έφτασαν στην ανατροπή στο 65’, όταν ο Σμάιχελ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του μετά την προσπάθεια του Ντουκουρέ για το τελικό 2-1. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν πολύ στο τέλος, αλλά έπεσαν πάνω στον Γκόμες και δεν πήραν τίποτα από το παιχνίδι.

Уотфорд - Лестер. Обзор матча. от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Ούτε τώρα ο Πάρντιου
Ο Άλαν Πάρντιου συνεχίζει να ψάχνει την πρώτη του νίκη στον πάγκο της Γουέστ Μπρομ. Οι Baggies κόλλησαν στο 0-0 με την Έβερτον, που συνεχίζει να εντυπωσιάζει αμυντικά με τον Άλαρνταϊς στον πάγκο και να βρίσκεται στην πρώτη 10άδα. Το παιχνίδι ήταν κλειστό, με τον Ροντόν να χάνει τις δύο καλύτερες ευκαιρίες για τους γηπεδούχους, αλλά το γκολ να μην έρχεται. Οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν ούτε μία φορά με αξιώσεις, όμως στο τέλος πήραν αυτό που ήθελαν.

Πήρε βαθμό η Στόουκ
Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Χάντερσφιλντ και Στόουκ, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν ακόμα ένα βήμα σωτηρίας! Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και μόλις στο 10ο λεπτό ο Τομ Ινς κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Οι νεοφώτιστοι ήταν καλύτεροι στο α' μέρος και στις καθυστερήσεις του α' μέρους η προσπάθεια του Λόου δεν πέρασε ολόκληρη τη γραμμή. Στο β' μέρος η Στόουκ ανέβασε ρυθμό και στο 60ο λεπτό έφερε το ματς στα ίσα. Ο Αλεν έκανε την πάσα και ο Σομπί πέτυχε το δεύτερο διαδοχικό του γκολ!

Ματσάρα στο Vitality Stadium!
Το ματς της αγωνιστική στο Vitality Stadium, όπου Μπόρνμουθ και Γουέστ Χαμ αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3. Τα Σφυριά έδειξαν πως βρίσκονται σε καλή κατάσταση, αν και θα μπορούσαν να ξεφύγουν ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη. Κάτω από το όριο οι γηπεδούχοι. Στο 7ο λεπτό ο Κόλινς άνοιξε το σκορ, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας η Μπόρνμουθ έκανε την ανατροπή. Ο Γκόσλινγκ στο 29' ισοφάρισε 1-1, ενώ ο Ακε στο 57' πέτυχε το 2-1. Ωστόσο, τα Σφυριά με κορυφαίο τον Αρναούτοβιτς (έκανε το καλύτερο ματς του στη σεζόν) έφεραν τα πάνω κάτω. Ο Αυστριακός ισοφάρισε στο 81' και στο 89' πέτυχε το 3-2! Η Μπόρνμουθ βγήκε όλη μπροστά και έσωσε την παρτίδα στο 90'+3' με τον Γουίλσον!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα