Μπέρνλι - Τότεναμ 0-3

Gazzetta team
Μπέρνλι - Τότεναμ 0-3

bet365

Με χατ-τρικ του Χάρι Κέιν η Τότεναμ επιβλήθηκε 0-3 της Μπέρνλι και βρίσκεται στον πόντο από την 4άδα. Εφτασε τα 53 γκολ στο 2017 ο Αγγλος killer.

Με τον Κέιν σε αυτή την κατάσταση, η ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο δεν έχει να φοβάται τίποτα. Ο 24χρονος έπιασε τον Σίρερ και κυνηγάει τον Μέσι και με τρία γκολ στην έδρα της δυσκολοκατάβλητης, Μπέρνλι, χάρισε στην Τότεναμ εύκολη νίκη που την φέρνει κοντά στην 4άδα. Ενα ακόμα γκολ [στο ματς που απομένει] χρειάζεται για να κάνει μόνο δική του την κορυφή του 2017 ο Αγγλος. Ο Κέιν άνοιξε το σκορ στο 6' σκοράροντας από τη βούλα ύστερα από αμφισβητούμενο πέναλτι που πήρε ο Ντέλε Αλι από τον Κέβιν Λονγκ (0-1). Το 0-2 έγινε στα μέσα του δευτέρου μέρους όταν ο 24χρονος κυνήγησε την μπαλιά του Μούσα Σισοκό και και νίκησε τον keeper των γηπεδούχων, Νικ Πόουπ, ενώ το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 79' με το 15ο του γκολ στη φετνή Premier League με ωραίο διαγώνιο αριστερό σουτ. Οι Spurs πήγαν έτσι στο -1 από την 4η, Λίβερπουλ, ενώ η Μπέρνλι έπεσε στο Νο7 της βαθμολογίας.

Μπέρνλι (Σιν Ντάιτς): Πόουπ, Τέιλορ, Μι, Λονγκ, Μπάρντσλεϊ, Κορκ, Ντεφούρ, Αρφιλντ (86' Γουελς), Γκούντμουντσον, Χέντρικ (71' Βόουκς), Γουντ (86' Μπαρνς).

Τότεναμ (Μαουρίσιο Ποκετίνο): Γιορίς, Ντέιβις, Βερτόνγκεν, Σάντσες, Οριέ, Σισοκό, Ντάιερ (83' Λαμέλα), Ερικσεν, Αλι (87' Γιορέντε), Σον (78' Ντεμπελέ), Κέιν.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα