Λέστερ - Μάντσεστερ Σίτι 1-1 (3-4 πεν.)

Gazzetta team
Λέστερ - Μάντσεστερ Σίτι 1-1 (3-4 πεν.)

bet365

Η Σίτι δεν χάνει ούτε στη ρώσικη ρουλέτα... Ο Μπράβο ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής, Μαχρέζ και Βάρντι ήταν οι μοιραίοι και οι Πολίτες προκρίθηκαν στα ημιτελικά του League Cup (1-1 κ.α., 4-3 πεν.)!

Η Σίτι συνεχίζει ακάθεκτη και στο League Cup! Tρένο οι Πολίτες πέρασαν από το Κing Power και βρέθηκαν για τρίτη φορά την τελευταία πενταετία στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Τα «δεύτερα» του Πεπ θα μπορούσαν να είχαν εξασφαλίσει το εισιτήριο στην κανονική διάρκεια, αλλά ο Μάντλεϊ είδε... πέναλτι στο 96'. Σούπερ ο Κλαούντιο Μπράβο στη ρώσικη ρουλέτα. Η Σίτι μπήκε πιο δυνατά στο ματς, πίεσε κι έχασε διπλή ευκαιρία στο 14' με Γκουντογκάν και Σίλβα. Η ομάδα του Πεπ ήταν πιο απειλητική και στο 26' βρήκε δίχτυα. Ο Ιλκάι Γκιουντογκάν έκανε εξαιρετική ατομική ενέργεια βρήκε τον Μπερνάρντο, ο οποίος με ιδανικό πλασέ πέτυχε το 1-0. Τρίτο γκολ στο οποίο συμμετέχει σε ισάριθμα ματς προσφέροντας ακόμα μια λύση στον Πεπ. Στην επανάληψη, ο Πιέλ έβαλε στο ματς Βάρντι, Μαχρέζ, η Λέστερ έγινε πιο επιθετική, όχι όμως απειλητική! Ωστόσο, στο 96ο λεπτό οι Αλεπούδες από το πουθενά κέρδισαν πέναλτι. Στην κόντρα Γουόκερ - Γκρέι, ο Μάντλεϊ είδε... παράβαση και ο Βάρντι έστειλε το ματς στην παράταση. Εκτός από μια απίθανη κούρσα του Μαγκουάιρ, οι δυο ομάδες δεν είχαν διάθεση για ρίσκα και το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι! Εκεί... καθάρισε ο Μπράβο, όπου νίκησε Βάρντι, Μαχρέζ! Γκουντογκάν, Τουρέ, Νμέτσα, Ζεσούς ευστόχησαν και με σκορ 4-3 έστειλαν την ομάδα στα ημιτελικά!

Лестер - Манчестер Сити. Обзор матча. Кубок Футбольной лиги. 1/4 финала. от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα