Έβερτον - Σουόνσι 3-1

Gazzetta team
Έβερτον - Σουόνσι 3-1

bet365

Με τον Σαμ Αλαρνταϊς η Εβερτον παραμένει στον δρόμο των επιτυχιών. Τα Ζαχαρωτά έμειναν τέταρτο διαδοχικό ματς αήττητα με τον 63χρονο στον πάγκο τους, αφού επικράτησαν 3-1 εντός έδρας της Σουόνσι.

Ο Άλαρνταϊς κάνει τη διαφορά, η Εβερτον αφήνει στο παρελθόν τα εφιαλτικά σενάρια του υποβιβασμού και με την αποψινή τριάρα στη Σουόνσι βρέθηκε στην 9η θέση και στο -9 από την τετράδα. Τέταρτη σερί νίκη με τον Big Sam στον πάγκο της, αντίθετα με τη Σουόνσι που παρέμεινε στον πάτο της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά, πήραν τον έλεγχο, πίεσαν και στο 27' είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία, αλλά ο Λένον δεν τελείωσε ιδανικά. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν και στο 35ο πήραν προβάδισμα. Ο Κάρολ εκτέλεσε το κόρνερ και ο Φερ ανενόχλητος με προβολή πέτυχε το 1-0. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι απάντησαν στις καθυστερήσεις του α' μέρους. Ο Μέσα ανέτρεψε τον Λένον, ο Ρούνεϊ αστόχησε στο πέναλτι (10 χαμένα σε 32 εκτελέσεις), όμως ο Κάλβερτ – Λιούιν πήρε το «ριμπάουντ» και ισοφάρισε σε 1-1! Καλύτερα τα Ζαχαρωτά στην επανάληψη, πήραν ώθηση με την είσοδο του Ντέιβις (4-1-4-1 το σύστημα) και κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο 64' με απίθανο σουτ του Σίγκουρντσον. Ο Ισλανδός μπορεί να σίγησε στα πρώτα δέκα παιχνίδια (καμία συμμετοχή σε γκολ) της σεζόν, αλλά στα τελευταία επτά μετρά 3 γκολ και 2 ασίστ! Στο 73', ο διαιτητής είδε... πέναλτι το φάουλ του Ολσον στον Κένι κι έστειλε ξανά τον Ρούνεϊ στην άσπρη βούλα. Ο αρχηγός της Εβερτον δεν αστόχησε και διαμόρφωσε το 3-1.

Эвертон - Суонси. Обзор матча. от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα