Γουέστ Μπρομ - Μαν. Γιουνάιτεντ 1-2

Γουέστ Μπρομ - Μαν. Γιουνάιτεντ 1-2

Gazzetta team
Γουέστ Μπρομ - Μαν. Γιουνάιτεντ 1-2

bet365

Η Σίτι στο... υπερπέραν και η Γιουνάιτεντ πρώτη στους υπόλοιπους της Premier League. H ομάδα του Μουρίνιο πέρασε νικηφόρα από το Hawthorns, επικράτησε 2-1 της Γουέστ Μπρομ και βρέθηκε στο +3 από την Τσέλσι.

Η Γιουνάιτεντ αντέδρασε στην ήττα από τη... διαστημική Σίτι, και μετά τη νίκη επί της Μπόρνμουθ πέρασε κι από το Hawthorns, επικρατώντας 2-1 της Γουέστ Μπρομ. Eτσι, η ομάδα του Πεπ βρέθηκε στο +3 από την 3η Τσέλσι, αλλά και στο -11 από τους Πολίτες. Το σερί των τριών παιχνιδιών χωρίς γκολ τερμάτισε η Γουέστ Μπρομ, αλλά παρέμεινε κάτω από την επικίνδυνη ζώνη.

Πολύ κακό το ξεκίνημα στο παιχνίδι, με τη Γιουνάιτεντ να έχει τον έλεγχο, αλλά να μη μπορεί να φανεί απειλητική για την αντίπαλη εστία. Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 27ο λεπτό για να δούμε την πρώτη καλή φάση, που έφερε και το γκολ! Ο Ράσφορντ έκανε την 5η ασίστ του στο πρωτάθλημα και ο Λουκάκου με άψογη κεφαλιά πέτυχε το πέμπτο γκολ του στα ματς κόντρα στη Γουέστ Μπρομ. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 34' ο Ροντόν βρέθηκε φάτσα με το γκολ, αλλά με προβολή δεν μπόρεσε να τη σπρώξει στα δίχτυα. Η Μάντσεστερ είχε ουσία και στο 35' πέτυχε το δεύτερο γκολ. Ο Λίνγκαρντ έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στο πόδι του Χεγκάζι και κατέληξε στα δίχτυα. Την τελευταία φορά που η Μάντσεστερ απώλεσε προβάδισμα δυο γκολ (από το ημίχρονο) ήταν τον Οκτώβριο του 2010 από τη Γουέστ Μπτρομ... Κι όμως η ιστορία λίγο έλειψε να επαναληφθεί! Η ομάδα του Μουρίνιο ήταν εκτός ρυθμού, οι «baggies» πίεσαν και στο 78' εκμεταλλεύθηκαν ακόμα μια αμυντική γκάφα της αντιπάλου. Ο Μπάρι από κοντά μείωσε σε 2-1, πετυχαίνοντας γκολ ως αλλαγή έπειτα από 6812 ημέρες. Οι φιλοξενούμενοι πάντως δεν πανικοβλήθηκαν, άντεξαν στην πίεση και πήραν το τρίποντο. Τα χαμόγελα για τον Special One θα ήταν πιο ζεστά, αν ο Βαλέντσια δεν αποχωρούσε στο 66' με τραυματισμό.

Γουέστ Μπρομ: Φόρστερ, Έβανς, Χεγκάζι, Γκιμπς, Νιόμ, Γιάκομπ (46’ Μπάρι), Λίβερμορ, Κρικόβιακ (72’ Μπραντ), ΜακΚλίν, Μπερκ (64’ Ροντρίγκεζ), Ροντόν

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Σμόλινγκ, Τζόουνς, Βαλένσια (66’ Ρόχο), Γιανγκ, Μάτιτς, Ερέρα, Μάτα, Λίνγκαρντ (85’ ΜακΤόινε), Ράσφορντ (79’ Μαρσιάλ), Λουκάκου

Вест Бромвич - Манчестер Юнайтед. Обзор матча. Англия. Премьер-лига 2017/18. 18 тур. от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα