Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπόρνμουθ 1-0

Gazzetta team
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπόρνμουθ 1-0

bet365

Στο χιονισμένο «Ολντ Τράφορντ» οι Κόκκινοι Διάβολοι δεν ήταν καλοί κόντρα στην Μπόρνμουθ. Πήραν όμως το τρίποντο και παραμένουν 2οι στο -11 από την κορυφή.

Οι οπαδοί της ήθελαν κάτι καλύτερο. Μετά την ήττα στο ντέρμπι, η Γιουνάιτεντ αναζητούσε ένα ξέσπασμα στο χιονισμένο γήπεδό της. Αυτό κόντρα στην Μπόρνμουθ δεν ήρθε. Ηρθε τουλάχιστον το τρίποντο. Εστω και με το ελάχιστο 1-0 και δίχως να παίξουν καλή μπάλα, οι Κόκκινοι Διάβολοι παρέμειναν στο -11 και διατηρήθηκαν με τη σειρά τους στο +3 από την 3η θέση.

Ο Λουκάκου σκόραρε με κεφαλιά στο 25' το ένατο φετινό του, ενώ οι γηπεδούχοι άγγιξαν σε δύο ακόμα περιπτώσεις το γκολ. Στο 60' δεν υπάρχει αυτό που έχασε ο Μαρσιάλ σε κενή εστία, με τον Ράσφορντ (72') να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι. Η αλήθεια είναι όμως ότι η Μπόρνμουθ είχε τις στιγμές της προς το φινάλε, γνωρίζοντας τελικά την πρώτη ήττα έπειτα από σερί τεσσάρων εξορμήσεων.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ζοσέ Μουρίνιο): Ντε Χέα, Σμόλινγκ, Τζόουνς, Σο (84' Σο), Βαλένσια, ΜακΤόμινεϊ, Μάτιτς, Λίνγκαρντ (71' Λίνγκαρντ), Μάτα, Μαρσιάλ (66' Μαρσιάλ), Λουκάκου

Μπόρνμουθ (Εντι Χάου): Μπέγκοβιτς, Σμιθ, Φράνσις, Ακε, Ντάνιελς, Στάνισλας (71' Ντεφόε), Γκόσλινγκ (77' Κουκ), Αρτερ, Φρέιζερ, Κινγκ, Γουίλσον 71' Αφόμπε).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα