Ανατροπή και ολοταχώς για πώληση η Νιούκαστλ

Ανατροπή και ολοταχώς για πώληση η Νιούκαστλ

Κώστας Ζάλιαρης
Ανατροπή και ολοταχώς για πώληση η Νιούκαστλ

bet365

Αν και σε πρώτο στάδιο η υπόθεση είχε δυσκολέψει, φαίνεται ότι έχει βρεθεί τελικά η «χρυσή τομή» για να περάσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Νιούκαστλ στα χέρια της Αμάντα Στέιβλι.

Έπειτα και από το τελευταίο ραντεβού του νυν ιδιοκτήτη της ομάδας, Μάικ Άσλεϊ, με την Βρετανίδα επιχειρηματία που εκπροσωπεί και την εταιρεία PCP Capital Partners, φαίνεται ότι οι δύο πλευρές οδηγούνται στο deal, το οποίο, σύμφωνα με τη Daily Mirror, θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το φινάλε της τρέχουσας εβδομάδας.

Γουέστ Χαμ - Αρσεναλ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι απαιτήσεις του απερχόμενου, όπως όλα δείχνουν, μεγάλου αφεντικού, θα ικανοποιηθούν απόλυτα στα 300 εκατ.λίρες - παρά την αρχική τους διαφωνία στις πρώτες επαφές - κι έτσι οι «καρακάξες» θα περάσουν σε νέα χέρια...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα