Γουότφορντ - Μαν. Γιουνάιτεντ 2-4

Γουότφορντ - Μαν. Γιουνάιτεντ 2-4

bet365

Ο Γιάνγκ έβαλε τα θεμέλια, η Γουότφορντ το πάλεψε, αλλά η γκολάρα του Λίνγκαρντ σφράγισε το διπλό της Γιουνάιτεντ (4-2) κόντρα στη Γουότφορντ. Ετσι, η ομάδα του Μουρίνιο πάει με φόρα στο ντέρμπι του Σαββάτου με την Αρσεναλ.
Η παράδοση ήταν σύμμαχος της Γιουνάιτεντ (7 νίκες σε 8 ματς), αλλά ο Μουρίνιο δεν μπορούσε να ξεχάσει την περσινή τριάρα στο ίδιο γήπεδο. Η Μάντσεστερ παρουσιάστηκε ορεξάτη με το καλημέρα, έκλεισε τους διαδρόμους προς την εστία του Ντε Χέα, πίεσε ψηλά και τα αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά! Με τον Γιανγκ να κάνει το παιχνίδι της χρονιάς η Μάντσεστερ σφράγισε τη νίκη από το... ημίχρονο, αφού βρέθηκε να προηγείται με 3-0! Η Γουότφορντ ρίσκαρε, μείωσε σε 3-2, αλλά η γκολάρα του Λίνγκαρντ έστειλε την ομάδα του στο -5 από την κορυφή. Παράλληλα, πάει με αέρα στο ντέρμπι του Σαββάτου με την Αρσεναλ.
Το Vicarage Road αποδείχθηκε γούρικο για τον Γιάνγκ, άλλωστε σε αυτό το γήπεδο τον Οκτώβριο του 2006 πετύχαινε ως παίκτης της Γουότφορντ δυο γκολ κόντρα στη Φούλαμ! Στο 19ο λεπτό ήρθε το πρώτο τέρμα των φιλοξενούμενων. Ο Λίνγκαρντ έβγαλε υπέροχα στον Γιάνγκ, ιδανικό στοπάρισμα του τελευταίου και άψογο τελείωμα! Στο 25' η Γιουνάιτεντ πέτυχε και δεύτερο γκολ! Ο Πογκμπά... ανάγκασε τον Ντουκουρέ να τον γκρεμίσει έξω από την περιοχή και ο Γιάνγκ με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ... τρέλανε τον Ζοσέ Μουρίνιο! Η πίεση ψηλά της Γιουνάιτεντ συνεχίστηκε και το τρίτο τέρμα ήρθε στο 35'. Κακό διώξιμο του Καμπασέλε, ο Λουκάκου έβγαλε αμέσως στον Μαρσιάλ, ο οποίος με ιδανικό τελείωμα δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Γκόμες! Ηταν το 8ο τέρμα του φέτος, όσα είχε πετύχει σε ολόκληρη την περσινή σεζόν. Στο 44' η Μάντσεστερ θα μπορούσε να σκοράρει και τέταρτη φορά, αλλά ο Λίνγκαρντ από κοντά... κατάφερε να στείλει τη μπάλα άουτ! Αξίζει να σημειωθεί, πως η Γουότφορντ απείλησε για πρώτη φορά στο ματς στις καθυστερήσεις του α' μέρους, αλλά η κεφαλιά του Ριτσάρλισον βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.
Στην επανάληψη, ο ρυθμός της Γιουνάιτεντ έπεσε κατακόρυφα, η Γουότφορντ πήρε τον έλεγχο και η κατοχή έφτασε το 65%! Ο Μουρίνιο πέρασε στο ματς τον Ράσφορντ, έδωσε ώθηση επιθετικά, αλλά ο Λουκάκου έχασε δυο μεγάλες ευκαιρίες να χριστεί σκόρερ! Η Γουότφορντ δεν είχε τίποτα να χάσει, οι Περέιρα, Καρίγιο έδωσαν λύσεις και στο 77' ήρθε η μείωση του σκορ. Ο Ρόχο ανέτρεψε τον Περέιρα και ο Ντίνι δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα. Οι γηπεδούχοι ρίσκαραν και στο 84' μπήκαν ξανά στο κόλπο! Η άμυνα της Γιουνάιτεντ ήταν... εκτός στη σέντρα του Καρίγιο και ο Ντουκουρέ πέτυχε το 5ο του στη φετινή σεζόν! Ωστόσο, δυο λεπτά αργότερα ο Λίνγκαρντ έβαλε τέλος στα όνειρα της ομάδας του Σίλβα. Απίθανη κούρσα που άρχισε πίσω από τη σέντρα, πέρασε τέσσερις παίκτες και με άψογο πλασέ διαμόρφωσε το 4-2!
Γουότφορντ: Γκόμες, Μαριάπα, Πρεντλ (58' Καρίγιο), Καμπασέλε, Κίκο, Ζίγκελαρ, Κλέβερλι, Ντουκουρέ, Χιουζ (58' Περέιρα), Γκρέι (72' Ντίνι), Ριτσάρλισον

Μαν. Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Βαλέντσια, Ρόχο, Σμόλινγκ, Λίντελοφ, Γιανγκ, Μάτιτς, (54' Ερέρα), Πογκμπά, Λίνγκαρντ (87' Ιμπραΐμοβιτς), Λουκάκου, Μαρσιάλ (65' Ράσφορντ)

Уотфорд - Манчестер Юнайтед от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Εσωσε την παρτίδα η Νιούκαστλ
Η Νιούκαστλ βρέθηκε πολύ κοντά στην πέμπτη διαδοχική της ήττα, ωστόσο με αντεπίθεση διαρκείας στο τελευταίο μισάωρο πήρε το βαθμό (2-2) στο Hawthorns κόντρα στη Γουέστ Μπρομ! Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στις καθυστερήσεις του α' μέρους με τον Ρόμπσον Κανού. Η Γουέστ Μπρομ κατάφερε στο 56' να διπλασιάσει τα τέρματα της με γκολ του Σα, Φιλντ. Ωστόσο, οι «Καρακάξες» αντέδρασαν και στο 59' ο Κλαρκ μείωσε σε 2-1. Μοιραίος ο Εβανς, ο οποίος με αυτογκόλ στο 83' διαμόρφωσε το 2-2.

Εμειναν στο μηδέν!
Στο 0-0 έμειναν Μπράιτον και Κρίσταλ Πάλας, σε ένα ματς που καμία από τις δύο ομάδες δε ρίσκαραν για κάτι περισσότερο. Μάλιστα, ήταν το πρώτο φετινό ματς των φιλοξενούμενων στην Premier League που κράτησαν το μηδέν! Oι Λονδρέζοι ήταν πιο απειλητικοί και θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ σε δυο περιπτώσεις, αλλά Μπεντέκε και Ζαχά δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Η Μπράιτον ανέβασε ρυθμό μετά το 30' αλλά Ισκιέρδο και Μάρεϊ δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Χένεσι. Η πρώτη δυνατή φάση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 57' με τον Ντανκ, ο οποίος όμως δε βρήκε στόχους. Η Πάλας ήταν καλή ανασταλτικά, Στέφενς και Μάρεϊ δεν ήταν ουσιαστικοί κι έτσι έμεινε το μηδέν!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα