Χάντερσφιλντ - Μάντσεστερ Σίτι 1-2

Χάντερσφιλντ - Μάντσεστερ Σίτι 1-2

bet365

Η Χάντερσφιλντ έβαλε δύσκολα στη Σίτι, αλλά οι ασταμάτητοι πολίτες επιβλήθηκαν με 2-1, για να μείνουν στο +8 και να κάνουν νέο ρεκόρ συνεχόμενων νικών εκτός έδρας.

Η Χάντερσφιλντ έβαλε δύσκολα και στην Σίτι (μετά την Γιουνάιτεντ), αλλά αυτή τη φορά έμεινε με άδεια τα χέρια, παρότι προηγήθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Οι πολίτες έκαναν την ανατροπή στην επανάληψη, έφτασαν στη νίκη με 2-1 και έφτασαν τις 11 συνεχόμενες νίκες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις, κάνοντας νέο ρεκόρ, ισοφάρισαν το ρεκόρ συλλόγου με 11 συνεχόμενες νίκηες στην Premier League (μετά την περίοδο Απρίλιος-Σεπτέμβριος 2015), ενώ έγιναν μόλις η τρίτη ομάδα που ξεκινάει 12 νίκες και 1 ισοπαλία στη σεζόν στην πρώτη κατηγορία μετά τις Τότεναμ (1960-61) και Λίβερπουλ (1990-91).

Από το ξεκίνημα φάνηκε ότι τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα για τους παίκτες του Γκουαρδιόλα. Οι γηπεδούχοι έκλεισαν τους χώρους, έδωσαν την κατοχή και έβρισκαν τρόπους να εξουδετερώσουν όλα τα όπλα των αντιπάλων τους. Το παιχνίδι κυλούσε χωρίς σημαντικές φάσεις, με την πρώτη καλή προσπάθεια να έρχεται από τον Οταμέντι στο 37’. Στιγμές αργότερα οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μία ανάσα από το γκολ, χάνοντας διπλή ευκαιρία με τους Αγουέρο και Στέρλινγκ, ενώ στο 41’ ήταν η σειρά του Ζανκά να φτάσει κοντά στο 1-0 για την Χάντερσφιλντ. Ο ρυθμός είχε ανοίξει, η Σίτι έδειχνε πιο κοντά στο γκολ, όμως εκείνοι που το πέτυχαν ήταν οι γηπεδούχοι από ένα κόρνερ. Ο Οταμέντι στάθηκε άτυχος, με την μπάλα να κοντράρει πάνω του και να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0.

Η τελευταία φορά που η Σίτι είχε γυρίσει παιχνίδι στο δεύτερο μέρος στην Premier League εκτός έδρας είχε έρθει το 1995. Αλλά αυτή η ομάδα δείχνει ότι δεν καταλαβαίνει τίποτα. Οι πολίτες μπήκαν δυνατά και έφτασαν στην ισοφάριση με πέναλτι του Αγουέρο (το κέρδισε ο Στέρλινγκ από τον Μαλόουν) στο 47’ και στο 57’ ο Σανέ έφτασε μία ανάσα από την ισοφάριση, όταν είδε την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι μετά το φάουλ του. Ο ρυθμός, όμως, έπεσε στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να κλείσουν τους αντιπάλους τους στα καρέ, αλλά στο 84’ ήρθε το δεύτερο γκολ για την Σίτι, έστω και με δόση τύχης. Ο Λεσλ έβγαλε την προσπάθεια του Ζέσους, αλλά η μπάλα βρήκε τον Στέρλινγκ πάνω στον βηματισμό για να γίνει το 1-2! Ένα φάουλ του Μόι στο 88’ ήταν η τελευταία ευκαιρία στο ματς, με την Σίτι να παίρνει άλλους τρεις βαθμούς και να κάνει το καλύτερο ξεκίνημα οποιασδήποτε ομάδα στην Premier League.

Χάντερσφιλντ (Ντέιβιντ Βάγκνερ): Λεσλ, Σμιθ, Μαλόουν (74’ Λέβε), Χογκ (86’ Μουνιέ), Σίντλερ, Μόι, Βαν Λα Πάρα, Γουίλιαμς, Ζάνκα, Ινς (81’ Κβάνερ), Ντεπουάτρ

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Γουόκερ, Κομπανί (80’ Ζέσους), Οταμέντι, Ντελφ, Φερναντίνιο, Ντε Μπρόινε, Σίλβα (89’ Μανγκαλά), Σανέ, Στέρλινγκ, Αγουέρο (86’ Γκουντογκάν)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα