Μπέρνλι - Αρσεναλ 0-1

Μπέρνλι - Αρσεναλ 0-1

bet365

Η μοίρα παίζει το δικό της παιχνίδι σε αυτό το ζευγάρι, μιας και η Αρσεναλ πέτυχε την τρίτη διαδοχική της νίκη επί της Μπέρνλι στις καθυστερήσεις (1-0). Στην τετράδα οι Λονδρέζοι.

Συνέβη το 2016 με τον Κοσιελνί, έγινε τον Γενάρη του 2017 με πέναλτι του Αλέξις και το καλό... τρίτωσε σήμερα για τους Κανονιέρηδες, πάλι με πέναλτι του Χιλιανού! Η Αρσεναλ κέρδισε τρίτη διαδοχική φορά την Μπέρνλι στις καθυστερήσεις (1-0) και βρέθηκε στην πρώτη τετράδα. Φωνάζουν οι γηπεδούχοι για το πέναλτι που δόθηκε στους Λονδρέζους!

Κάκιστο το α' μέρος, με την Αρσεναλ να έχει την κατοχή, αλλά όχι ουσία στο παιχνίδι της. Οι γηπεδούχοι ήταν καλοί στο ανασταλτικό κομμάτι και όποτε έβρισκαν χώρους προσπαθούσαν να απειλήσουν. Μάλιστα, στο 15ο λεπτό η Μπέρνλι είχε τεράστια ευκαιρία να σκοράρει, αλλά το δυνατό σουτ του Γκούνμουντσον σταμάτησε στο δοκάρι του Τσεχ. Οι Λονδρέζοι απάντησαν στο 19' με τον Ράμσεϊ, αλλά η προσπάθειά του δε βρήκε στόχο. Οι γηπεδούχοι είχαν ακόμα μια καλή στιγμή στο 22', αλλά την κεφαλιά του Χέντρικ έδιωξε ο γκολκίπερ της Αρσεναλ. Χωρίς ρυθμό το ματς, με τους φιλοξενούμενους να έχουν μόλις μια προσπάθεια εντός στόχου. Το σκηνικό στην επανάληψη δεν άλλαξε, ο Τσέχος τερματοφύλακας με εξαιρετική επέμβαση στο 49' νίκησε τον Μπρέιντι και κράτησε την ομάδα του στο παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν αρκετά στο τελευταίο 20λεπτο, η κατοχή έφτασε στο 70% ωστόσο δυο φορές ο Ράμσεϊ δεν μπόρεσε να δώσει το προβάδισμα. Στο 80ο λεπτό το σουτ που επιχείρησε πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 88' κόπηκε από τον Μι! Ομως η... μοίρα «συνωμότησε» ξανά εναντίον της Μπέρνλι. Στις καθυστερήσεις ο Ταρκόφσκι έσπρωξε τον Ράμσεϊ και ο Αλέξις Σάντσες διαμόρφωσε με πέναλτι το 1-0!

Μπέρνλι: Πόουπ, Μι, Ταρκόφσκι, Λόουτον, Γουάρντ, Κορκ, Ντεφούρ (78’ Γουντ), Μπρέιντι, Γκούντμουντσον, Χέντρικ, Μπαρνς

Άρσεναλ: Τσεχ, Κοσιελνί, Μουστάφι, Μόνρεαλ, Μπεγιερίν, Κολάσινατς, Ράμσεϊ, Τσάκα, Ιγουόμπι (67΄ Γουίλσιρ), Σάντσες, Λακαζέτ (79’ Γουέλμπεκ)

BOLVANK34521464576 от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα