Λίβερπουλ - Τσέλσι 1-1

Gazzetta team
Λίβερπουλ - Τσέλσι 1-1

bet365

H Λίβερπουλ παρουσιάστηκε... ανίκανη να κρατήσει το υπέρ της σκορ, ο Κόντε ρίσκαρε κι έσωσε την παρτίδα, ωστόσο η ισοπαλία (1-1) στο Ανφιλντ... χάλασε και τις δυο που έχασαν την επαφή με την κορυφή.

Το ντέρμπι στο Ανφιλντ έληξε ισόπαλο 1-1, αποτέλεσμα που ικανοποίησε μόνο τη... Σίτι! Λίβερπουλ και Τσέλσι «χαλάστηκαν» από το «Χ», με τους Κόκκινους να μένουν στο -11 από την κορυφή και τους Μπλε στο -8! Η Λίβερπουλ παρουσιάστηκε ανίκανη να διαχειριστεί το υπέρ της σκορ, ο Κόντε διόρθωσε αργά τα λάθη του, αλλά πήρε μόνο ένα βαθμό. Ο Σαλάχ πέτυχε το 10ο γκολ στο πρωτάθλημα, ο Γουίλιαν έσωσε την παρτίδα μόλις 144 δεύτερα από την είσοδό του στο ματς, ενώ ο κόουτς της Τσέλσι έμεινε πάλι χωρίς νίκη κόντρα στους Reds.

Κάκιστο το α΄ μέρος, χωρίς ρυθμό, ουσία και φάσεις. Η Λίβερπουλ παρατάχθηκε χωρίς Φιρμίνο και Μανέ, έχανε σε εκρηκτικότητα, δεν μπορούσε να δημιουργήσει, με τον Σαλάχ να μένει απομονωμένος στην επίθεση. Στον αντίποδα, η Τσέλσι είχε ένα καλό τέταρτο, χωρίς όμως να καταφέρει να βρει δίχτυα. Στο 21΄ο Αζάρ βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά ο Μινιολέ έσωσε την εστία του, ενώ δυο λεπτά αργότερα έβγαλε σε θέση βολής τον Ντρινκγουότερ, ο οποίος δεν πρόλαβε να πλασάρει σωστά. Αξίζει να σημειωθεί, πως η πρώτη μεγάλη ευκαιρία των γηπεδούχων ήρθε στο 41', ο Σαλάχ γύρισε ωραία, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έγινε καλύτερος, η Λίβερπουλ είχε μεγαλύτερη διάθεση, με τον Κουτίνιο να δίνει βοήθειες στον Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος επιβεβαίωσε την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και στο 65' έβαλε τους Κόκκινους μπροστά στο σκορ. Ο Μπακαγιόκο έκανε τη γκάφα έξω από την περιοχή, ο Τσάμπερλεϊν έστρωσε ιδανικά στον Σαλάχ, ο οποίος πέτυχε το 1-0, χωρίς όμως να πανηγυρίσει. Ο Κόντε προσπάθησε να διορθώσει τα λάθη του με την είσοδο του Φάμπρεγας και του Πέδρο, αλλά χρυσή αλλαγή αποδείχθηκε αυτή του Γουίλιαν. Ο Βραζιλιάνος 144'' από την είσοδό του κατάφερε (85ο λεπτό) με άψογο τελείωμα να ισοφαρίσει 1-1! Η Λίβερπουλ απέτυχε ακόμα μια φορά να κρατήσει το υπέρ της σκορ, αν και στις καθυστερήσεις θα μπορούσε να «κλέψει» τη νίκη, όμως ο Κουρτουά με υπέροχη επέμβαση νίκησε τον Σαλάχ.


Λίβερπουλ: Μινιολέ, Γκόμες, Κλάβαν, Μάτιπ, Μορένο, Χέντερσον, Μιλνερ, Κουτίνιο (89' Λαλάνα), Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν (89' Μανέ), Σαλάχ, Στάριτζ (66' Βαϊνάλντουμ)

Τσέλσι: Κουρτουά, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Τσαπακόστα (83' Γουίλιαν), Ντρίνκγουοτερ (74' Σεσκ), Καντέ, Μπακαγιόκο (77' Πέδρο), Αλόνσο, Αζάρ, Μοράτα

Ливерпуль - Челси от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα