Μπράιτον - Στόουκ 2-2

Gazzetta team
Μπράιτον - Στόουκ 2-2

bet365

Ισόπαλες 2-2 στο «Amex Stadium» αναδείχθηκαν Μπράιτον και Στόουκ, με τους φιλοξενούμενους να παραμένουν κοντά στην επικίνδυνη ζώνη.

Μπορούσια Ντόρτμουντ-Τότεναμ με ειδική προσφορά* (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η Στόουκ βρέθηκε κοντά στη δεύτερη διαδοχική της εκτός έδρας νίκη -κάτι που θα συνέβαινε πρώτη φορά από το 2015- ωστόσο τα λάθη στην άμυνα την εμπόδισαν, με αποτέλεσμα να μείνει στο 2-2 με τη Μπράιτον. Ετσι, ο Πότερς έχασαν την ευκαιρία να απομακρυνθούν περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη. Κόντρα στη ροή του ματς, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στο 28' να ανοίξουν το σκορ. Ο Σακίρι έβγαλε εξαιρετική μπαλιά στον Μότινγκ, ο τελευταίος στόπαρε ωραία και πλάσαρε ιδανικά για το 1-0. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν, πίεσαν και φωνάζουν σωστά για το πέναλτι στον Μάρεϊ από μαρκάρισμα του Σόουκρος. Η Μπράιτον κατάφερε στο 44' να φέρει το ματς στα ίσα! Εξαιρετική ατομική ενέργεια του Πρέπερ και ο Γκρος με εξαιρετικό τελείωμα πέτυχε το 1-1. Ωστόσο, η Στόουκ κατάφερε να πάρει ξανά το προβάδισμα πριν το τέλος του α' μέρος με καρφωτή κεφαλιά του Ζουμά! Οι Πότερς μπήκαν δυνατά στην επανάληψη, ωστόσο ο Αλεν έχασε μεγάλη ευκαιρία για να τελειώσει το ματς. Ετσι, στο 60' η Μπράιτον κατάφερε να ισοφαρίσει, με κοντινό σουτ του Ισκιέρδο.


Брайтон - Сток Сити от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα