Λέστερ - Μάντσεστερ Σίτι 0-2

Λέστερ - Μάντσεστερ Σίτι 0-2

bet365

Ποιος να τη σταματήσει; Η Σίτι πέρασε εύκολα από το King Power, επικράτησε 2-0 της Λέστερ, ισοφάρισε το ρεκόρ του 2012 και οι οιωνοί δείχνουν κούπα!

Διπλό για κούπα; Κανένα πρωτάθλημα δεν κρίθηκε τον Νοέμβρη, αλλά με αυτή την εικόνα που παρουσιάζει η Σίτι δεν υπάρχει τρόπος να το χάσει... Εξαιρετική μπάλα, σούπερ αποτελεσματική και η ομάδα του Πεπ συνεχίζει ακάθεκτη! Ανετη νίκη στο King Power με 2-0 επί της Λέστερ για τους Πολίτες, δέκατη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα και στο +9 από την Τσέλσι! Παράλληλα, η ομάδα του Πεπ ισοφάρισε το δικό της τρελό ρεκόρ της σεζόν 2011-12, με 34 βαθμούς σε 12 στροφές. Οιωνός τίτλου...

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Σίτι ήταν καλύτερη από τη Λέστερ, είχε διαστήματα εξαιρετικής μπάλας και στο τελευταίο τέταρτο του α' μέρος έφερε τις Αλεπούδες σε δύσκολη θέση! Στο 45ο λεπτό χάθηκε η μπάλα από τους Σίλβα, Ζεσούς και ο Βραζιλιάνος πέτυχε το 1-0. Μάλιστα, με αυτό το τέρμα ο Ζεσούς έχει συμμετοχή σε 20 γκολ σε 21 συμμετοχές του στην Premier League (15 γκολ, 5 ασίστ). Στην επανάληψη οι Πολίτες χρειάστηκαν τέσσερα λεπτά για να καθαρίσουν το ματς, με την τύχη πάντως να είναι στο πλευρό του.

Το σουτ του Μαγκουάιρ βρήκε το δοκάρι, η Σίτι βγήκαν στην αντεπίθεση, ο Σανέ μοίρασε στον Ντε Μπρόινε και ο Βέλγος με απίθανο σουτ με το αριστερό διαμόρφωσε το 2-0! Με 16 γκολ, 34 ασίστ σε 76 ματς στην Premier League ο Ντε Μπρόινε είναι ίσως ο πιο αποτελεσματικός μεσοεπιθετικός στην ιστορία της διοργάνωσης. Στο 50' ο Ζεσούς θα μπορούσε να πετύχει ακόμα ένα τέρμα, αλλά ο Σμάιχελ έσωσε την εστία του. Μελανό σημείο, ο τραυματισμός του Στόουνς, ο οποίος έδωσε τη θέση του στον Μανγκαλά.

Λέστερ: Σμάιχελ, Φουκς, Σίμπσον, Μόργκαν, Μαγκουάιρ, Ιμπόρα (83' Οκαζάκι), Ολμπράιτον (67' Ιεανάτσο), Μαχρέζ (83' Σλιμάνι), Ν' Ντιντί, Γκρέι, Βάρντι

Μαν. Σίτι: Μοράες, Κομπανί, Γουόκερ, Στόουνς (31' Μανγκαλά), Σίλβα, Φερναντίνιο, Ντελφ, Ντε Μπρόινε (89' Γκουντογκάν), Στέρλινγκ (84' Μπερνάρντο Σίλβα), Σανέ, Ζεσούς


Πάλι καλά το Χ με την ουραγό η Εβερτον
Στο «Σέλχαρστ Παρκ» κοντραρίστηκαν οι δύο χειρότερες άμυνες της Premier League και το αποτέλεσμα ήταν να δεχτούν αμφότερες από δύο γκολ. Σε αυτό το 2-2 μάλλον αδικημένη ήταν η Κρίσταλ Πάλας που ήταν καλύτερη, προηγήθηκε δύο φορές και έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Μπεντέκε στο φινάλε. Οι γηπεδούχοι σκόραραν στο 1' (ΜακΑρθουρ) και στο 35' (Ζαχά, αλλά οι Μπέινς (6' πεν.), Νιασέ (45') ισοφάρισαν γρήγορα για την Εβερτον. Η Πάλας παρέμεινε έτσι στην ουρά με μόλις πέντε βαθμούς, ενώ τα Ζαχαρωτά παραμένουν προβληματικά και χωρίς κανονικό προπονητή οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

«Αγγίζει» το Champions League η Μπέρνλι
Εκπληκτικά πράγματα από την Μπέρνλι, που νίκησε και την Σουόνσι εντός έδρας (2-0) και συνέχισε την πορεία της προς την πρώτη 4άδα, από την οποία απέχει μόλις έναν βαθμό πλέον. Η ομάδα του Ντάιτς επιβλήθηκε με πειστικό τρόπο στο Turf Moor χάρη στα γκολ των Τζακ Κορκ στο 29' με ωραίο τελείωμα κόντρα στην πρώην ομάδα του και του Ασλεϊ Μπαρνς στο 40' με δυνατό σουτ.

Ανάσα με τεσσάρα η Μπόρνμουθ
Η Μπόρνμουθ πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση, διέλυσε με 4-0 τη Χάντερσφιλντ και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα. Ηταν το δεύτερο διαδοχικό τρίποντο, γεγονός που την έβγαλε από την επικίνδυνη ζώνη. Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Κάλουμ Γουίλσον και έγινε ο πρώτος Αγγλος στη σεζόν που πετυχαίνει χατ τρικ. Σε πέντε λεπτά ο 25χρονος φορ είχε... καθαρίσει το ματς με δυο γκολ (στο 26' και στο 31'). Οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 45' εξαιτίας της αποβολής του Φράνσις, ωστόσο δεν επηρεάστηκαν! Ο Αρτερ στο 70' πέτυχε το 3-0, ενώ στο 84' ο Γουίλσον διαμόρφωσε το 4-0.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα