Εβερτον – Γουότφορντ 3-2

Gazzetta team
Εβερτον – Γουότφορντ 3-2

bet365

Φοβερή εξέλιξη και φινάλε στο Εβερτον-Γουότφορντ, με την πρώτη να γυρίζει από 0-2 σε 3-2 με ακούσια ανατροπή Χολέμπας (91') και τη δεύτερη να χάνει πέναλτι στο 100'.

Απίστευτο παιχνίδι στο «Γκούντισον Παρκ» που έληξε στο 102', είχε μεγάλες συγκινήσεις και την Εβερτον να γλιτώνει με μία τεράστιας σημασία ανατροπή, για το 3-2 επί της Γουότφορντ. Με υπηρεσιακό προπονητή τα Ζαχαρωτά σε βαθιά κρίση, είδαν τους Ριτσάρλισον (46'), Καμπασέλε (64') να βάζουν μπροστά 0-2 την ομάδα του Μάρκο Σίλβα.

Ωστόσο, εκεί που όλα έδειχναν χαμένα, οι γηπεδούχοι βρήκαν το κουράγιο, έβγαλαν ψυχή και ισοφάρισαν με τους Νιάσε (67'), Κάλβερτ-Λιούιν (74'). Η Εβερτον έκτοτε τα έδωσε όλα, αλλά πήρε ακούσια βοήθεια από τον Χοσέ Χολέμπας για να γυρίσει εντελώς το σκορ. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού γλίστρησε και ανέτρεψε εντός περιοχής τον αντίπαλό του στο 91', με τον Μπέινς να ευστοχεί για το 3-2.

Αδρεναλίνη στο μάξιμουμ στους αγώνες της SERIE A με live στοίχημα από το κινητό (21+)

Και όμως δεν είχε τελειώσει εκεί το σασπένς. Στο 100' ο Κλέβερλι μπορούσε να ισοφαρίσει, αλλά αστόχησε στη δική του εκτέλεση πέναλτι και επέτρεψε στα Ζαχαρωτά να πάρουν μία γλύκα και να βρεθούν εκτός υποβιβασμού στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη, στην οποία κατά συνέπεια βρέθηκε η Γουέστ Χαμ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα