Γουέστ Μπρομ - Μάντσεστερ Σίτι 2-3

Gazzetta team
Γουέστ Μπρομ - Μάντσεστερ Σίτι 2-3

bet365

Σε ένα ματς με τρία γκολ σε λιγότερο από πέντε λεπτά, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε εκτός της Γουέστ Μπρομ (2-3) και επέστρεψε στο +5 κάνοντας το 8x8 στην Premier League.

Με την Γιουνάιτεντ να έχει νικήσει νωρίτερα την Τότεναμ, η ομάδα του Πεπ Γκουρδιόλα ήθελε να επαναφέρει τη διαφορά και φτάνοντας τις 8 σερί νίκες στην Premier League, τα κατάφερε ξανά εμφατικά. Χάρη στα γκολ των Σανέ, Φερναντίνιο, Στέρλινγκ, οι σούπερ φορμαρισμένοι, Πολίτες, έφτασαν τις 15 νίκες στα τελευταία 16 ματς κόντρα στην Γουέστ Μπρομ και είναι το αφεντικό στο Νησί ύστερα από 10 αγωνιστικές.

Στο 10’ ο Φερναντίνιο βρήκε τον Σανέ και αφού εκείνος αντιμετωπίστηκε χαλαρά από τον Νιόμ, τον τιμώρησε γράφοντας το 0-1, το οποίο όμως δεν έμεινε για πολύ. Τρία λεπτά αργότερα ο Μπάρι έκανε όμορφη ενέργεια και βρήκε τον Τζέι Ροδρίγες ο οποίος τελείωσε τη φάση κάτω από το σώμα του Εντερσον που έβγαινε, όμως ούτε το 1-1 έμελλε να κρατήσει. Στο 15΄ο Σανέ γύρισε στον Φερναντίνιο και εκείνος έκανε το σοθυτ που κόντραρε και πήγε δοκάρι και μέσα στα δίχτυα του Φόστερ για το 1-2 που ήταν το σκορ του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη η Σίτι καθάρισε ουσιαστικά στο 64’ όταν Νταβίδ Σίλβα και Γουόκερ συνδυάστηκαν και ο Στέρλινγκ έκανε το 1-3. Στις καθυστερήσεις η Γουέστ Μπρομ μείωσε για το τελικό 2-3 με τον Φίλιπς ύστερα από προσπάθεια και πάλι του Μπάρι.

Γουέστ Μπρομ (Τόνι Πιούλις): Φόστερ, ΜακΟλεϊ (68’ Φίλιπς), Εβανς, Γκιμπς, Νιόμ, Χεγκάζι, Μπάρι, Λίβερμορ, Κριχόβιακ (81’ ΜακΚλιν), Ροδρίγες, Ροντόν (57’ Ρόμπσον-Κανού).

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Εντερσον, Οταμέντι, Στόουνς, Γουόκερ, Ντελφ, Φερναντίνιο, Μπερνάρντο Σίλβα (61’ Στέρλινγκ), Σανέ, Ντε Μπρόινε, Ζεσούς (82’ Γκουντογκάν).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα