Άρσεναλ - Σουόνσι 2-1

Gazzetta team
Άρσεναλ - Σουόνσι 2-1

bet365

Η Άρσεναλ γιόρτασε τα 800 παιχνίδια του Βενγκέρ στον πάγκο με νίκη 2-1 επί της Σουόσνι με ανατροπή.

Η Άρσεναλ κέρδισε με ανατροπή στο 800ό ματς του Βενγκέρ στον πάγκο και ανέβηκε στην τετράδα. Οι κανονιέρηδες μπήκαν δυνατά, έχασαν τις πρώτες ευκαιρίες με τους Ράμσεϊ και Σάντσες), αλλά βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 22’ κόντρα στη ροή του αγώνα, με τον Κλούκας να πλασάρει ιδανικά τον Τσεχ για το 0-1.

Το γκολ πείσμωσε τους κανονιέρηδες, που βγήκαν αμέσως στην επίθεση για την ισοφάριση, αλλά και πάλι η μεγαλύτερη ευκαιρία μέχρι το ημίχρονο χάθηκε για τους φιλοξενούμενους, με τον Τσεχ να βγάζει την προσπάθεια του Αγιού και το 0-1 να παραμένει. Με το ξεκίνημα της επανάληψης, όμως, ο Κολάσινατς ισοφάρισε με δυνατό σουτ στο 51’ και η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 58’ με τον Ράμσεϊ να κάνει το 2-1. Ο Κολάσινατς αποχώρησε τραυματίας, ο Ζιρού έφτασε σε δύο περιπτώσεις κοντά στο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο, αλλά τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με την Άρσεναλ να φτάνει στη 13η νίκη της στο Emirates σε όλες τις διοργανώσεις, σερί που είναι το καλύτερο σε αυτό το στάδιο.

Άρσεναλ (Αρσέν Βενγκέρ): Τσεχ, Κολάσινατς (78’ Χόλντινγκ), Μονρεάλ, Κοσιελνί, Μέρτεζακερ, Μπεγιερίν, Τζάκα, Ράμσεϊ, Οζίλ, Σάντσες, Λακαζέτ (81’ Ζιρού)

Σουόσνι (Πολ Κλέμεντ): Φαμπιάνσκι, Νότον, Φαν Ντερ Χόορν (82’ Ντάιερ), Μόσον, Φερνάντες, Κλούκας, Φερ, Κι, Κάρολ (84’ ΜακΜπέρνι), Αγιού (81’ Νάρσιγκ), Άμπραχαμ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα