Βόλτα με το Range Rover στο... κρατητήριο!

Βόλτα με το Range Rover στο... κρατητήριο!

Βόλτα με το Range Rover στο... κρατητήριο!

Ηθελε να μοιάζει 40αρης για να γλιτώσει την ασφάλεια του αυτοκινήτου, αλλά οι κινήσεις του αποδείχθηκαν μικρού παιδιού και ο 22χρονος πρώην παίκτης της Αστον Βίλα Μαμπί - Ναβίλα δε γλίτωσε το κρατητήριο. 

Απίθανα πράγματα...Πρώην παίκτης της Γουέστ Χαμ πλαστογράφησε έγγραφα προκειμένου να γίνει... 20 χρόνια μεγαλύτερος για να πάρει πιο φτηνή ασφάλεια για το 30.000 λιρών Range Rover. Ο λόγος για τον 22χρονο Νέιθαν Μαμπί - Ναβίλα που παρουσίασε χαρτιά στην RSA Group πως είναι 42 ετών. Ο ταλαντούχος ακραίος μπακ που ήταν στην ομάδα Νέων της Γουέστ Χαμ το διάστημα 2012 - 2014 τα έκανε όλα για να γλιτώσει 2.000 λίρες. 

Ωστόσο,  τον έπιασαν σε μία έρευνα όταν έβγαλε το αμάξι του με την κοπέλα του για μία βόλτα στο Grosvesnor Place, στην Belgravia, στις 7 Αυγούστου, μιας και έδωσε τα πραγματικά του στοιχεία. Παραδέχθηκε ότι έκανε πλαστογράφηση και παραποίηση εγγράφων.  Ο Μαβίλα υπέγραψε το 2012 στη Γουέστ Χαμ, ωστόσο ποτέ δεν έπεισε! Τώρα, κερδίζει 75 λίρες ανα παιχνίδι στη Finchley FC για την Ιsthmian League  Premier Division. Ο Μαβίλα γλίτωσε τη φυλακή με 40 ώρες μη αμειβόμενης εργασίας, ενώ θα πληρώσει 170 λίρες για δικαστικά έξοδα!

Best of internet