Μάντσεστερ Σίτι – Μπέρνλι 3-0

Gazzetta team
Μάντσεστερ Σίτι – Μπέρνλι 3-0

bet365

Ο Αγουέρο έγραψε ιστορία και άνοιξε το δρόμο για το 3-0 των Πολιτών επί της Μπέρνλι, που σε συνδυασμό με την ήττα της Γιουνάιτεντ, βρέθηκαν στο +5 στη μάχη του τίτλου.

Τέλειο ήταν το απόγευμα για τη γαλάζια πλευρά του Μάντσεστερ. Τη στιγμή που η Γιουνάιτεντ γνώριζε την ήττα στη Χάντερσφιλντ, η Σίτι καθάριζε 3-0 την Μπέρνλι, για να απομακρυνθεί στο +5 από την 2η συμπολίτισσα. Οι Πολίτες αν και σε αυτό το ματς δεν ήταν καταιγιστικοί, γενικότερα παίζουν μπαλάρα και παραμένουν η μοναδική αήττητη ομάδα στο Νησί.

Κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης αναδείχτηκε ο Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος επέστρεψε με γκολ (πέναλτι στο 30’), έπειτα από περίπου ένα μήνα απουσίας, για να φτάσει τα 177 και να πιάσει στην κορυφή των all time σκόρερ του club τον θρυλικό Ερικ Μπρουκ. Ο Αγουέρο βέβαια χρειάστηκε μόλις 262 αγώνες για να τα βάλει, ενώ ο Μπρουκ 493.

Η κεφαλιά του Οταμέντι (73’) και το πλασέ του Σανέ δύο λεπτά αργότερα κλείδωσαν το τρίποντο για τους γηπεδούχους, βάζοντας ταυτόχρονα τέλος στο εξαιρετικό αήττητο σερί της Μπέρνλι στο πρωτάθλημα.

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Εντερσον, Στόουνς, Οταμέντι, Γουόκερ, Ντελφ, Φερναντίνιο (78’ Γιάγια Τουρέ), Ντε Μπρόινε (80’ Γκουντογκάν), Ντ. Σίλβα, Μπ. Σίλβα, Σανέ, Αγουέρο (76’ Γκάμπριελ Ζέσους)

Μπέρνλι (Σιν Ντάις): Πόουπ, Λόουτον, Ταρκόφσκι, Μι, Γουόρντ, Μπρέιντι, Ντεφούρ (84’ Γουέστγουντ), Κορκ, Αρφιλντ, Χέντρικ (71’ Γκούντμουντσον), Μπρέιντι, Γουντ (20’ Μπαρνς).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα